Detail info
Close

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V CHEERLEADINGU 2016

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V CHEERLEADINGU 2016

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

OFICIÁLNÍ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V CHEERLEADINGU 2016
je vrcholnou soutěží sezóny s kvalifikací na ECU Europeans.
Již 15. ročník Mistrovství ČR proběhne dne 30.4.2016 v prostorách oblíbené sportovní haly TJ Královka na pražské Letné. Vítězové postupových kategorií budou automaticky nominováni na ECU Europeans ve Vídni.
Účast v malých divizích na Mistrovství ČR je možná pouze po postupu z kvalifikace, která proběhne 16.4.2016, na Národní soutěži malých divizí (vstupenky též na ticketportal.cz). Výjimku tvoří vítězové Czech National Cheer Ligy, kteří budou do finále nominování bez nutnosti zúčastnit se kvalifikace.
V porotě zasednou jak čeští tak i zahraniční porotci.
Otevírané kategorie jsou
CHEER
- Team (Level 1, 3, 5, 6), Group stunts, Partner stunts, Individual
DANCE - Team (Pom, jazz, Hip hop, Kick), Doubles (Pom, jazz, Hip hop)
V malých kategoriích - GROUP STUNTS, PARTNER STUNTS, INDIVIDUAL, DOUBLES CHEER DANCE

Přijďte zažít úžasnou cheer atmosféru a bezprostřední radost z ocenění a titulů Vašeho oblíbeného týmu! Těšíme se na Vaši návštěvu!!
Více na www.cach.cz

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal
a nebo je můžete zakoupit a vytisknout on-line přímo na ticketportal.cz - HOMEtickets!!
Další info:

Vstupné: Předprodej 250 Kč / V den konání a na místě 320 Kč / Děti do 3 let včetně - vstup zdarma bez vstupenky a bez nároku na místo k sezení / Sleva pro děti, které nedosáhly věku 11 let: cena po slevě 100 Kč, v den konání a na místě 120 Kč / Sleva "50% VOZ.,ZTP/P,DOPR." pro vozíčkáře, pro držitele průkazu ZTP/P a pro doprovod ZTP/P (jedna osoba) - všechny slevy k dispozici na prodejních místech Ticketportal i přímo na ticketportal.cz (zvolit v nákupním košíku) / bezbariérový přístup NE, bezbariérové WC NE

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top