Detail info
Close

CEVRO Institut Open Air: Bohemians vs. Chodov

FbŠ Bohemians
CEVRO Institut Open Air: Bohemians vs. Chodov

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Cevro Institut OPEN AIR: Bohemians vs. Chodov

PODRUHÉ V HISTORII SE FLORBALOVÉ UTKÁNÍ ODEHRAJE POD ŠIRÝM NEBEM. BOHEMIANS VYZVOU NA ŠTVANICI MISTROVSKÝ CHODOV

Jedinečná akce je po roce opět tady! Superligové utkání pod širým nebem a v aréně, která pojme až 7000 diváků. K tomu bohatý doprovodný program včetně a další překvapení. Nedělní program – 17. 9. 2017: 12:30 – FbŠ Bohemians vs. Florbal Chodov – Extraliga žen 15:00 – FbŠ Bohemians vs. Florbal Chodov – Tipsport Superliga

Zakoupením vstupenky přes síť Ticketportal si zajistíte sedadlo v sektorech V či Z dle vašeho výběru. Tedy na těch nejlepších místech!

Diváci se mohou těšit na pořádnou porci skvělé zábavy v rámci doprovodného programu. 

Kromě utkání nás čekají doprovodné divácké soutěže na hřišti i v hledišti. Dále bude připravena fanzóna pro malé i velké diváky s florbalovou tématikou, stánky florbalových a sportovních značek, fanshopy obou klubů, mistrovská trofej pro vítěze Tipsport Superligy, spousta dobrého jídla a pití, a také pořádná atmosféra v hledišti.

Organizátoři navíc chtějí zaútočit na rekord v návštěvnosti na superligovém utkání v základní části. Ten je nyní 2315 diváků a v loňské sezóně první ročník Open Air utkání navštívilo přes 2000 diváků, takže neváhejte a buďte součástí velkolepé akce.

Oficiální web akce: www.florbalopenair.cz

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top