Detail info
Close

Film Snídaně u Tiffanyho / Breakfast at Tiffany's

Film Snídaně u Tiffanyho / Breakfast at Tiffany's

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Film Snídaně u Tiffanyho
Anglicky s českými titulky

Už víte čím překvapíte svojí lásku na Valentýna? Co takhle zamilovaný večer ve dvou v romantickém kině u soukromého stolu přitom sledovat jeden z nejromantičtějších filmů “Snídaně u Tiffanyho” a k tomu si dopřát láhev francouzského vína a nebo prosecca. Uznejte sami, že sedět v běžném kině, namačkaný v řadě s colou a popcornem v ruce není moc romantické.

Tak mile bláznivou mladou dívku jen tak nenajdeš. Audrey Hepburnová v hlavní roli americké komedie oceněné dvěma Oscary. Mezi nestárnoucí filmy určitě patří romantická komedie, jež vznikla podle stejnojmenné úspěšné knihy Trumana Capoteho. Vypráví o mladé, půvabné a emancipované dívce Holly Golightlyové, která v New Yorku poněkud lehkomyslné sní svůj sen o skvělé budoucnosti. Zatím však musí žít jen z "příspěvků na taxík a oblečení" od svých stálých pánských obdivovatelů. Její plány naruší seznámení se začínajícím spisovatelem Paulem, jenž se přistěhuje do domu, kde bydlí...

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top