Detail info
Close

IRON MAIDEN: MAIDEN ENGLAND TOUR 2013

IRON MAIDEN: MAIDEN ENGLAND TOUR 2013

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

IRON MAIDEN JSOU ZPĚT NA TURNÉ A VRACÍ SE DO ČESKÉ REPUBLIKY S OHROMUJÍCÍ MAIDEN ENGLAND SHOW!

„MAIDEN ENGLAND TOUR“ vymezí třetí kapitolu v historii Iron Maiden, cestu, která začala v roce 2004 s DVD „The Early Days“ a následnými „Early Days Tour“. Část druhá následovala v roce 2008 s DVD „Life After Death“, kdy kapela absolvovala průlomové „Somewhere Back In Time World Tour 2008/9“. Koncerty na tomto turné navštívily více jak dva miliony fanoušků v téměř 40 zemích, včetně České republiky. Iron Maiden na turné k přepravě využívali Boeing 757 , pojmenovaný Ed Force One a pilotovaný zpěvákem Brucem Dickinsonem. Vše je zaznamenáno na DVD „Flight 666“.

„Maiden England World Tour“ bude úzce odrážet, pokud jde o produkci a obsah, původní koncertní video stejného názvu z roku 1988, které bylo natočeno v rámci turné „Seventh Son Of A Seventh Son Tour“.

Komentář Bruce Dickinsona: „Těšíme se, až se letos v létě opět setkáme se všemi našimi fanoušky v pražské Synot Tip Aréně. Díky moderní technologii, jsme byli schopni aktualizovat a vylepšit původní produkci Maiden England z roku 1988. Těšit se můžete na nový obrovský světelný park, novou scénu a různá ztělesnění Eddieho. Nebude chybět ani spousta pyrotechniky a všechny druhy jiných vzrušujících věcí pro fanoušky.

www.ironmaiden.com

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

Top