Detail info
Close

RODINA ZÁKLAD STÁTU

RODINA ZÁKLAD STÁTU

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

RODINA ZÁKLAD STÁTU
Tato komedie se odehrává v londýnské nemocnici pár dnů před Štědrým dnem. Přináší nepřeberné množství komických situací a gejzír humoru. Těsně před důležitou přednáškou oznámí doktoru Mortimorovi jeho bývalá milenka Jane, že s ním má (nyní již dospělého) syna Leslieho. Doktorova snaha vyhnout se přiznání k otcovství vede k improvizovaným výmluvám a výmyslům vytvářející stále nové a komplikovanější zápletky. Zoufalý lékař nakonec přiměje svého přítele, aby se alespoň do skončení přednášky vydával za Leslieho otce. Výsledkem toho jsou neuvěřitelné, typicky cooneyovské zmatky. Když pravda konečně vyjde najevo, Leslie doktora jako otce příkře odmítne. Následuje naprosto nečekaný happyend.
autor: Ray Cooney
režie: Petr Hruška
hrají: Miroslav Etzler, Vanda Hybnerová, Petr Motloch Sabina Laurinová, Richard Trsťan, Miloš Kopečný, Martina Hudečková / Marika Procházková, Rudolf Jelínek, Jakub Slach, Zdeněk Piškula / Mirek Sabadin
Vstupné 380 Kč (balkon 320 Kč)
Vstupenky v prodeji na pokladně Divadla U22 a na portálu www.ticketportal.cz

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top