Detail info
Close

Rockové Hranice 2016

Rockové Hranice 2016

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Skupina Nazareth, patřící mezi žádané světové hudební legendy, bude headlinerem aktuálního jedenadvacátého ročníku festivalu Rockové Hranice. Je naplánovaný na neděli 10. července. Na pódiu na nádvoří Staré střelnice v Hranicích kromě skotských rockerů vystoupí také nová kapela Limetal, ve které hrají bývalí členové legendární sestavy skupiny Citron s novým bubeníkem. Program zahájí olomoučtí rockeři Katoda Olomouc. 

Skotští Nazareth vyrážejí na velké evropské turné a šanci mít je v Hranicích jsme si nenechali ujít. Příznivci hard rocku, ale i milostných balad, se mohou těšit na hity jako Love Hurts nebo Bad Bad Boy, ale i na pecky z nového alba Rock 'n' Roll Telephone,“ láká na koncert Karla Vlasáková ze Staré střelnice.

Zpěvák Nazareth Carl Sentance slibuje fanouškům v Hranicích více jak dvouhodinovou show. „Samozřejmě zahrajeme převážně písně, které každý zná a kvůli kterým nás mají lidé rádi, jako třeba Bad Bad Boy, Shanghai'd In Shanghai nebo Turn On Your Receiver. Protože kvůli nim si fanoušci koupí lístek. Ale také zahrajeme písně z nového alba Rock 'n' Roll Telephone, které naživo asi ještě nikdo neznáte. Budeme hrát asi 15 písní. A bude to zábava, to si pište!,“ říká Sentance. Nazareth vznikli v roce 1968, debutovali o tři roky později. Areál Staré střelnice tak v dubnu rozezní nejen slavná coververze Love Hurts, kterou si kromě Nazareth v minulosti ve vlastní úpravě střihli například i Cher, The Who nebo Sinéad O'Connor.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Rockové Hranice 2016
Top