Detail info
Close

VINOHRANÍ VE VINIUM 2014

VINOHRANÍ VE VINIUM 2014

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

2. ročník hudebního festivalu
VINOHRANÍ VE VINIUM 2014 (29.8.2014)


Vinohraní ve Vinium je zpět! Po loňské mimořádně úspěšné premiéře se do Velkých Pavlovic vrací hudební festival “VINOHRANÍ VE VINIUM 2014“, který se v pátek 29.8.2014 uskuteční již tradičně v areálu Vinařských závodů Vinium Velké Pavlovice.

Loňský premiérový ročník přilákal do prosluněného areálu Vinia davy fanoušků, kteří skvěle podpořili své hudební rockové hvězdy a vytvořili tak nezapomenutelnou atmosféru festivalu. Výbornou zprávou 2. ročníku Vinohraní je právě potvrzená účast legendárních Olympic! Dále vystoupí stále populárnější Škwor, kteří představí nové album "Sliby a lži", a také ostravská "allstars" sestava skvělých muzikantů Legendy se vrací. Další velká rocková jména ještě přibudou, můžeme se tak opět těšit na hudební údálost a oslavu vína v jedné z nejkrásnějších vinařských oblastí Jižní Moravy!

Vstupenky za předprodejní cenu 390,- Kč (děti do 3 let zdarma, děti do 120 cm za 190,- Kč – pouze na místě konání).

Více informací...

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture VINOHRANÍ VE VINIUM 2014
Top