Detail info
Close

SMACK & SHADOW D - ISCREAM III / křest

SMACK & SHADOW D - ISCREAM III / křest

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Smack a Shadow D, kdysi známí jako Iscream Boys, se po 5 letech vrací, vrcholem bude tato první společná show. O support se postarají Tchagun & Chik, Barns & Pirez, Gumbgu a úctyhodný line up DJs v čele s Double Jayem, který byl před lety u zrodu Iscream Boys jako koncertní DJ.

Fans už pomalu začínají znát Iscream CD III nazpaměť, ale aby radost z návratu první české Grime crew mohla být kompletní, zbývá ji zpečetit společnou show. Ta proběhla naposled před bezmála pěti lety, dlouhé čekání bude však brzy prolomeno. První březnovou noc bude patřit podium pražské Roxy původní sestavě Iscream, neboli Smack, Shadow D a Fuckstroy, kteří chystají návrat do klubu ve velkém stylu. Nové CD bylo přijato velice kladně, proto si pochopitelně zaslouží pořádně pokřtít, nebude to ale “jen” oslava nového CD, co vás 1.3. v Roxy čeká, krom novinek totiž zazní i největší hity z prvních dvou beznadějně vyprodaných Iscream Mixtapes. Live support potvrdili Tchagun & Chik, Barns & Pirez a Gumbgu. Mezi DJs, kteří na akci zahrají nechybí Double J, který byl na přelomu let 2006/2007 u samotného vzniku Iscream Boys, které tehdy podpořil na svém mixtapu Ready 2 Hustle a následně jako jejich koncertní DJ. Dále zahrají NRMN, Dryman, Wbwoy, Gruzo a další. Tak nezapomeňte, už 1. března v Roxy - Smack a Shadow D zpět, ale žádný Boyz.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top