Detail info
Close

Marpo - Křest cd R!OT

Marpo - Křest cd R!OT

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

ALBUM RIOT

Fanoušci jednoho z nejvýraznějších českých rapperů již odpočítávají dny. 30. září totiž na labelu PVP LABEL vychází nové, v pořadí již páté studiové album RIOT. Vznikalo na Floridě pod dohledem americké produkce, díky čemuž má RIOT naprosto jedinečný zvuk. Poté se nahrávalo ve studiu Rooftop u Ondřeje Žatkuliaka, jenž se postaral jak o mix, tak i o mastering. „Nikdy jsem ze své práce neměl tak dobrý pocit jako teď,“ popisuje Marpo a dodává „řekl bych, že je to asi to nejlepší, co jsem za těch 10 let udělal.“
Venku jsou již dva singly a videoklipy. První je Celej Blokk a druhý Tak Kdo, který se stal druhým nejsledovanějším videem na youtube v ČR.
Na albu je také řada zajímavých hostů jak z Čech (MC Wohnout a IronKap), tak i z USA (Hard Target, Gemstar a Young CP).

KŘEST – LUCERNA MUSIC BAR 19.11.

Křest alba RIOT proběhne 19. listopadu v Lucerna Music Baru. Fanoušci se mohou těšit na řadu zajímavých hostů. „Bude tam náš kompletní česko-americký movement TroubleGang, a to MC Wohnout, DJ Partyboi, IronKap, Čechům již známý Hard Target, který tu byl již 3x, dále Gemstar, Kensta Lopez a Young CP,“ vypráví Marpo a dodává „Pro tuto akci se navíc chystá speciálně upravené pódium, projekce a různé vizuální efekty“.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top