7. ročník koncertu Český mejdan s Impulsem proběhne v sobotu 21. 10. 2023

Český mejdan, to je už tradiční, téměř pětihodinový hudební koncertní maraton s největšími hvězdami české a slovenské populární hudby. Už 7. ročníkem Českého mejdanu s Impulsem opět ožije pražská O2 arena 21.10.2023.

Na Český mejdan s Impulsem se ve skvělé formě v roli headlinera vrací skupina Chinaski, kterou fanoušci milují už téměř 30 let. Chinaski se tak přidávají k už ohlášenému legendárnímu Olympicu s nestárnoucím Petrem Jandou a první dámě české popmusic, kterou je Zlatá slavice Lucie Bílá. Nově a s radostí oznamujeme, že letošní sestavu doplní v premiéře populární skupina Čechomor. Další ženou v letošní mejdanové sestavě je čerstvá maminka Olga Lounová, která se po mateřské pauze vrací ve velkém stylu rovnou na pódium v O2 areně. Premiéru budou mít v naší největší české hale šumperští O5 a Radeček, kteří chystají naživo své velké rádiové hity BRA3, Vloupám se a nejnovější Romatický smyčce. A překvapením jistě bude i účast úspěšné formace 4 Tenoři, kteří se na Českém mejdanu s Impulsem objeví poprvé a chystají speciální poctu skladateli Karlu Svobodovi, který by se letos dožil 85 let.

Pro ty nejvěrnější připravili pořadatelé balíček VIP Experience, který umožní fanouškům zažít koncert nezapomenutelným způsobem.

Balíček VIP Experience v ceně 4 990 Kč obsahuje:
• Exkluzivní místo na sezení v 1. až 4. řadě pod pódiem v sektoru 002
• Welcome drink (prosecco nebo nealko) v restauraci Lokomotivka
• Catering v restauraci Lokomotivka
• Přednostní VIP vstup vchodem č.2 od 16:30

Vstupenky jsou k dostání v cenovém rozmezí 590 Kč – 4.990 Kč.

Top