KAPELA MIRAI SI PRO FANOUŠKY PŘICHYSTALA VALENTÝNSKÉ PŘEKVAPENÍ. PŘIDÁVÁ DRUHÝ KONCERT V O2 ARENĚ

Čerství držitelé Českého slavíka v kategorii Kapela roku Mirai připravili pro své fanoušky valentýnské překvapení. Kvůli velkému zájmu oznámila aktuálně nejposlouchanější česká kapela termín druhého koncertu v O2 areně.

Fanoušci se tak mohou 15. září a nově i 13. října letošního roku těšit na zbrusu novou show se známými hity i písněmi z posledního alba. Dle slov Miraie Navrátila uvidíme „to nejlepší, co kapela Mirai umí s největší a nejdražší technikou, kterou kdy měla k dispozici“.

Ve složení Mirai Navrátil, Šimon Bílý, Tomáš Javůrek a Michal Stulík loni Mirai vydali třetí desku Maneki Neko a potvrdili tak svou pozici na české hudební scéně. Se svými největšími hity, velkolepou show a váženými hosty se představí v pražské O2 areně hned dvakrát.

„Máme z toho obrovský respekt, ale poslední týdny v podstatě neustále vysvětlujeme lidem, že je hala plná a nemáme jim co nabídnout. Vzhledem k tomu, že je koncert až za dlouho, tak jsme si řekli, že to riskneme a uděláme druhou. Kdyžtak projedeme kalhoty, ale uděláme si pořádnej mejdan v poloprázdné hale, kam pozvem všechny naše kámoše,“ říká s úsměvem Mirai.

Vstupenky na druhý koncert jsou pro veřejnost v prodeji od pondělí 14. 2. 2022 od 10:00 v prodejní síti Ticketportal.

Při nákupu vstupenky do jakékoliv kategorie je možné získat dárek v podobě jednosměrné jízdenky do 2. třídy, a to formou jednoho unikátního kódu na jednu cestu vlakem na koncert Mirai s Českými drahami (1 kód = 1 jízda). Stačí jen po výběru konkrétní vstupenky zvolit i možnost Vlakem na koncert Mirai s Českými drahami. Jednorázový kód lze uplatnit při nákupu jízdenky v období od 15. února do 14. října 2022.

Více informací najdete na www.cd.cz/poukazka v sekci Uplatnění poukázky na přepravu.

Navíc k zakoupené vstupence dostanete 5% slevu na veškerý oficiální merchandise. Kód bude natištěný pouze na vstupence a uplatníte jej zde.

OFICIÁLNÍM PRODEJCEM NA AKCE V O2 ARENĚ JE TICKETPORTAL. ZA PLATNOST VSTUPENEK ZAKOUPENÝCH U JINÝCH PRODEJCŮ NERUČÍME.

Top