Nejpopulárnější rodinná jezdecká show APASSIONATA se pod novým názvem CAVALLUNA vrací do Prahy

Nejpopulárnější evropská rodinná jezdecká show Apassionata se vrací do pražské O2 areny s novým představením pod názvem CAVALLUNA – Celebration! Producent představení, společnost Apassionata World GmbH, původně oznámil turné s představením nazvaným CAVALLUNA – Tajemství věčnosti. Pražská zastávka byla naplánovaná na 27. února 2021. Po vynucené pandemické přestávce produkce zahájila přípravy zbrusu nové show, kterou 5. února 2022 od 14 a 19 hodin poprvé představí v pražské O2 areně i tuzemským fanouškům.

Nová show CAVALLUNA – Celebration! slibuje spektakulární jezdecké výkony kombinované s artistickými prvky a emocemi nabité hudební kompozice – to vše spojené s výpravným příběhem.

Detaily tohoto uměleckého díla fascinují návštěvníky všech věkových kategorií po celé Evropě. CAVALLUNA kombinuje dechberoucí výkony, harmonii mezi člověkem a zvířaty a nečekaná překvapení přímo před očima diváků.

Již s úspěšnými představeními Společníci světel, Svět fantazie a Legenda pouště se kreativní režisér Klaus Hillebrecht dotkl diváků velkolepou produkcí a nezaměnitelným soundtrackem. CAVALLUNA - Celebration! tak bez problémů zapadá do sedmnáctileté tradice úspěšných představení s koňmi, která od roku 2003 ohromila více než 7,5 milionu diváků v celé Evropě.

Další informace o představení najdete na www.cavalluna.com.

Původní vstupenky na původní představení CAVALLUNA – Tajemství věčnosti zůstávají v platnosti i na nové termíny akce s novým názvem CAVALLUNA – Celebration! a není potřeba je vyměňovat.

Vstupenky z 27. 2. 2021 (14:00) platí na 5. 2. 2022 (14:00)

Vstupenky z 27. 2. 2021 (19:00) platí na 5. 2. 2022 (19:00)

OFICIÁLNÍM PRODEJCEM NA AKCE V O2 ARENĚ JE TICKETPORTAL. ZA PLATNOST VSTUPENEK ZAKOUPENÝCH U JINÝCH PRODEJCŮ NERUČÍME.

Top