Koncert Nejslavnější české muzikály – 20 let Divadla Broadway – nový termín

Vážení diváci, rádi bychom Vás informovali o novém termínu titulu „Koncert Nejslavnější české muzikály – 20 let Divadla Broadway“ v pražské O2 areně. Původně plánovaný termín 26. února 2022 se přesouvá na 4. února 2023.

„Mrzí nás, že musíme kvůli dopadu koronavirové pandemie narozeninový koncert k příležitosti 20. výročí Divadla Broadway v pražské O2 areně přesunout. Vzhledem k výčtu účinkujících hvězd, celkové výpravě a časově náročnému zkoušení jednotlivých vystoupení, jsme byli nuceni koncert Nejslavnější české muzikály odložit, abychom mohli divákům garantovat ten nejlepší zážitek. Děkujeme všem našim příznivcům za pochopení a těšíme se v náhradním termínu 4. února 2023“, sdělil producent Oldřich Lichtenberg.

Na koncertě vystoupí největší české hvězdy českých muzikálů – Alžbeta Bartošová, Báda Basiková, Ilona Csáková, Michal David, Daniel Hůlka, Petra Janů, Petr Kolář, Leona Machálková, Václav Neckář, Sagvan Tofi, Marian Vojtko, Helena Vondráčková a další. Slavnostním večerem provedou Aleš Háma a Kristina Kloubková.

Vstupenky zakoupené na původní termín koncertu v O2 areně 26. února 2022 zůstávají v platnosti i na nový termín 4. února 2023 a není potřeba je vyměňovat.

Vstupenky jsou k dostání v prodejní síti Ticketportal.

Top