Vzpomínkové koncerty Pocta Karlu Gottovi se přesouvají na červen 2022

Z důvodu přetrvávající pandemické situace spojené s onemocněním COVID-19 se posunují plánované projekty spojené s odkazem Karla Gotta. Mezi nimi jsou i dva vzpomínkové koncerty Pocta Karlu Gottovi v O2 areně, které se uskuteční v nových termínech 19. a 20. června 2022.

„Obáváme se, že hromadné akce a koncerty budou v nejbližší době ještě velice omezené. Abychom nemuseli snižovat počet míst v O2 areně a aby se vzpomínkových koncertů Pocta Karlu Gottovi mohli zúčastnit všichni, kteří si zakoupili vstupenky, rozhodli jsme se o přesunutí termínu na červen příštího roku“, vysvětluje Ivana Gottová, jednatelka agentury Karel Gott Agency. Koncerty se uskuteční 19. a 20. června 2022.

Vstupenky zakoupené na původní, či náhradní termíny koncertů, zůstávají i nadále v platnosti a není třeba je vyměňovat. Platí následovně:
Vstupenky z 15.12.2020 (resp. 5.6.2021) platí na nový termín 19.6.2022.
Vstupenky z 16.12.2020 (resp. 6.6.2021) platí na nový termín 20.6.2022.

„Velice mě mrzí, že všem manželovým příznivcům musím oznámit, že se plánované projekty – koncerty, dokument i knižní autobiografie – posunují. Rozhodla jsem se tak po dlouhé a zralé úvaze, a to zejména s ohledem na zdraví občanů a obav z nakažení nemocí COVID-19. Pevně však věřím, že mě v zájmu zdraví nás všech pochopí. Doufám, že pandemická situace se bude lepšit a že se život začne postupně vracet do normálu. Děkuji všem, kteří mi neustále posílají krásné dopisy, emaily a vzkazy a ze srdce si přeji, aby všichni, kteří měli našeho milovaného Káju rádi, naše rozhodnutí pochopili. Přeji vám mnoho pevného zdraví, nervů a optimismu do dalších týdnů a dnů. Moc na Vás myslím“, vyjádřila se Ivana Gottová.

Top