Superfinále florbalu 2020 - Jedinečná sportovní akce zpět v O2 areně

Program 19. 4. 2020:
9:45 Finále Poháru středních škol – dívky
11:00 Finále Poháru středních škol – chlapci
13:00 Superfinále Extraligy žen
16:00 Superfinále Superligy mužů

Superfinále 2020 – výjimečný sportovní svátek ve výborné atmosféře se po dvou letech vrací do pražské O2 areny

Vyvrcholení nejvyšších soutěží mužů a žen jedním rozhodujícím zápasem se za osm let své existence stalo tradiční součástí florbalové sezony. Od premiéry v roce 2012 se Superfinále každý rok těší většímu diváckému zájmu. Po dvou letech mimo hlavní město, se tato výjimečná sportovní akce vrací zpět do O2 areny, kde naváže na nezapomenutelnou atmosféru Mistrovství světa mužů 2018.

Naposledy se v roce 2019 v Superfinále mužů potkaly týmy 1. SC Tempish Vítkovice a Technology Mladá Bolesav, mezi ženami změřily sílu 1. SC Tempish Vítkovice a FAT PIPE FLORBAL CHODOV. Ze souboje žen vyšly lépe hráčky Vítkovic, které se díky brance v prodloužení radovaly ze zisku mistrovské trofeje už popáté. Ostravský double před domácím publikem pak zkompletovali jejich kluboví kolegové, kteří v Superfinále mužů pokořili rivaly z Boleslavi a oplatili jim předloňskou porážku.

Devátý ročník Superfinále florbalu se uskuteční v neděli 19.dubna, pro návštěvníky bude opět připraven bohatý doprovodný program zahrnující veletrh florbalových značek a mnoho dalšího. Nenechte si ujít další epizodu této jedinečné akce a přijďte zažít florbalové boje o titul v unikátní divácké atmosféře.

Informace o Superfinále florbalu 2020 naleznete na webových stránkách projektu www.ceskyflorbal.cz/superfinale. Jako hlavní zdroj novinek slouží facebookové stránky Českého florbalu, které Vám i letos budou přinášet reportáže z nejvyšších soutěží, ze zákulisí superligových týmů či z programu superfinálového dne společně s řadou soutěží a novinek.

Superfinále florbalu – Jeden zápas rozhodne!

Top