ČESKÝ MEJDAN S IMPULSEM 2020 - Sestava pátého ročníku je kompletní!

pátým rokem rozezní pražskou O2 arenu Český mejdan s Impulsem, který bude trvat neuvěřitelných 5 hodin. Pětka v numerologii je zábavná a má ráda společnost. Tedy číslo pro mejdan jako stvořené. Navíc už známe celou sestavu interpretů, kteří na pódiu naší největší haly v sobotu 17. října 2020 vystoupí. A dá se říci, že jsou to jména pro všechny generace.

S radostí můžeme oznámit, že se podařilo získat pro letošní jubilejní ročník dámu, jejíž vystoupení jsou vzácností a vždy patří k opravdovým zážitkům. Účast na Českém mejdanu s Impulsem potvrdila česká Lady Soul, paní Marie Rottrová. Nestárnoucí zpěvačka o sobě právě dala vědět novinkou Cesta, která vznikla 6 let od jejího posledního hitu. Na mejdanu ale zcela určitě zazní její nejznámější hity z téměř 60 let dlouhé kariéry. Dalším jménem, které odhalujeme, je zpěvák, jehož písničky ozdobily mimo jiné mnoho českých filmů anebo televizní seriál Vyprávěj. Návrat na mejdanové pódium hlásí Michal Hrůza. A do třetice se můžete nově těšit na populární skupinu Hamleti, ve které hrají také pánové Aleš Háma, Dalibor Gondík nebo Jakub Wehrenberg, známí spíše z rolí moderátorských či hereckých. Hamleti budou mít letos na Českém mejdanu s Impulsem speciální úlohu a pořádně to v areně rozsvítí.

V letošní sestavě nebude chybět ani současná nejpopulárnější mladá česká kapela Mirai a svoje písničky naživo tu zahrají i výborní kluci ze skupiny Jelen. Připomínáme také, že letošním headlinerem je Paľo Habera a Team, kteří budou mít stejně jako legendy českého bigbítu Olympic na Českém mejdanu s Impulsem premiéru. Přidá se také hitmaker Xindl X, který má v zásobě pořádnou dávku rádiovek.

Obsazení jubilejního 5. ročníku Českého mejdanu s Impulsem 2020 je opět hvězdné a slibuje, že to bude i popáté pořádný mejdan. Kromě toho připravují producenti zcela novou stage světové úrovně, která umožní fanouškům české a slovenské muziky být svým hvězdám ještě blíž.

Vstupenky jsou k dostání v prodejní síti Ticketportal v cenovém rozmezí 490 Kč – 2.590 Kč. Producenti koncertu – Rádio Impuls, Stratex Communication a Bestsport připravili do prodeje opět i speciální lístky VIP Platinum na sezení přímo u pódia a otevírají k prodeji i 4. patro na sezení.

Více informací najdete na www.impuls.cz a facebookovém profilu https://www.facebook.com/raaaadio.

Top