MIREILLE MATHIEU PŘIDÁVÁ V PRAZE DRUHÝ KONCERT 24. ŘÍJNA 2017!

Mireille Mathieu na ticketportal.cz

ŠANSONOVÁ LEGENDA MIREILLE MATHIEU PŘIDÁVÁ!
V PRAZE SE USKUTEČNÍ I DRUHÝ KONCERT - 24. ŘÍJNA 2017!


Kongresové centrum Praha, Kongresový sál, 5. května 65, Praha 4

24.10.2017 (Út) / Doors 18:00 / Show 19:00

NOVĚ!VSTUPENKY25.10.2017 (St) / Doors 18:00 / Show 19:00VSTUPENKY
Francouzský šanson táhne. Po roční odmlce se do Prahy vrací francouzská zpěvačka z Avignonu, Mireille Mathieu.


"Zájem o vystoupení legendární Mirellei Mathieu byl obrovský a to nejen z řad českého publika, ale i od fanoušků z okolních zemí." konstatuje Lucie Nouzová, z pořádající agentury JVS GROUP.

Zpěvačka Mireille Mathieu vystoupí v Kongresovém centru společně se svým orchestrem a zahraje největší hity své kariéry, které ji drží na vrcholu již několik dekád. Již minulý rok charismatická šansoniérka ohromila zcela vyprodané Kongresové centrum skvělým pěveckým výkonem a nádhernou atmosférou celého koncertu. Vysokou kvalitu předvedl také doprovodný orchestr, což potvrdilo mnoho kladných recenzí.

"Francouzský šanson je u nás velmi oblíbený. Důkazem toho je, že se k nám madam Mathieu vrací a také to, že přidává druhý koncert. To se před rokem podařilo další legendě šansonu, Charlesi Aznavourovi, a Mirelle Mathieu tak na něj navazuje," doplňuje Lucie Nouzová.

Diváci se mohou těšit na osobitý projev drobné zpěvačky, která nás svými největšími hity jako je Mon credo, Qu`elle est belle, Mon bel amour d`été a další, alespoň na chvíli přenese do své rodné Francie.

-TH-

Top