PARKWAY DRIVE 29.03.2017 - UNIKÁTNÍ TROJKONCERT STARTUJE O 30 MINUT DŘÍVE - UŽ V 19:30

Parkway Drive 2017 na ticketportal.cz
PARKWAY DRIVE - Unbreakable Tour Europe 2017
CHANGE OF THE BEGINNING
Doors 18:30 / Start 19:30
read more in English
 
29.3.2017 (St) / Doors 18:30 / Start 19:30
Forum Karlín, Pernerova 676/51, Praha 8
VSTUPENKY PARKWAY DRIVE 2017
  
Už 29. března bude Forum Karlín svědkem evropské premiéry turné Unbreakable australské kapely Parkway Drive, která navíc nedorazí do Prahy sama.
Na návštěvníky čekají více než tři hodiny unikátní koncertní štafety STICK TO YOUR GUNS, ASKING ALEXANDRIA A PARKWAY DRIVE.
První z nich, Stick To Your Guns, vystoupí již v 19:30! 



"Budou to skvělé koncerty, těším se na ně. Rád hraju s kapelami, které už znám"
vzkazuje Ben Bruce z Asking Alexandria.
"S Parkaway Drive jsme se mnohokrát potkali na festivalech. A co se týká Stick to Your Guns, známe se léta. Potkáváme se, jeli jsme spolu turné, jsme přátelé. Je to i díky tomu, že jsme už nějaký čas u stejného labelu. Ale na společné turné jedeme v této sestavě prvně" řekl Ben Bruce z Asking Alexandria, ke kterým se před nedávnem vrátil zpěvák Danny Worsnop. Jeho příchod se logicky promítl i do koncertního programu, ze kterého (alespoň prozatím) kapela vyřadila své loňské album The Black nazpívané jejich krátkodobým frontmanem Denisem Stoffem.
"Na minulém turné jsme chtěli oslavit návrat našeho Dannyho. Velká část alba The Black byla o špatném období našich životů po Dannyho odchodu. Proč bychom Dannyho vítali zpět tím, že by zpíval písně, které v sobě skrývají negativitu namířenou vůči němu? Ale jsem si jistý, že v budoucnu se vrátíme i k písním z The Black." vysvětluje Bruce dramaturgickou změnu setlistu Asking Alexandria.
Jejich čeští příznivci se tak ve Foru Karlín dočkají řady písní z debutového alba Asking Alexandria Stand Up and Scream a určitě prý zahrají např. To The Stage nebo Someone, Somewhere.


VSTUPENKY PARKWAY DRIVE - 29.3.2017 (St) / Doors 18:30 / Start 19:30
Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete
zakoupit on-line přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!
Další info:
vstupenky na stání / slevy NE / bezbariérový přístup ANO / vstupenka ZTP/P-DISABLED je určena pouze pro držitele průkazu ZTP/P (doprovod za plnou cenu)

-TH-

Top