ROYAL RUSSIAN BALLET A NEJKRÁSNĚJŠÍ BALET SERGEJE PROKOFJEVA - ROMEO A JULIE - PRAHA, BRNO, OSTRAVA

ROYAL RUSSIAN BALLET NA TICKETPORTAL.CZRoyal Russian Ballet 
read more in English

Proslulý taneční soubor Royal Russian Ballet zatančí nejkrásnější balet Sergeje Prokofjeva - Romeo a Julie.
V Praze a Brně navíc za doprovodu Českého národního symfonického orchestru.

Balet Romeo a Julie, složený na motivy slavné divadelní hry Williama Shakespeara, je nejznámějším baletem jednoho z největších ruských skladatelů počátku 20. století - Sergeje Prokofjeva. Jeho hudební pojetí však patří k vrcholům baletní tvorby. Balet o nesmiřitelném boji dvou rodů, který stojí v cestě čisté lásce, jež vrcholí smrtí obou milenců, je výzvou pro každého choreografa a jeho soubor.

 
Postavu Romea v České republice odtančí Maxim Surov, který je stálým členem legendárního Velkého divadla v Moskvě. Postavu Julie zatančí mladá talentovaná baletka Žanna Gubanová. Ta je sólistkou Moskevského akademického hudebního divadla.
Royal Russian Ballet je věrný odkazu klasické ruské baletní školy. Skvělé baletní výkony všech tanečníků jsou to, co dělá dobré jméno souboru Royal Russian Ballet po celém světě.
Anatolij Kazatskij, umělecký ředitel a producent souboru, k tomu říká:
"Chceme dělat čest ruské baletní škole a to něco stojí. Všichni tanečníci z Royal Russian Ballet jsou si toho vědomi a opravdu tvrdě na sobě pracují."
Royal Russian Ballet tančí Romea Julii od Sergeje Prokofjeva s nesmírnou razancí ve všech dramatických scénách a zároveň s něhou milenců, jimž zbývá tak málo času pro jejich lásku.
Představení Romeo a Julie prozáří adventní atmosféru příběhem plným lásky,
krásnými kostýmy a především nádhernou hudbou Sergeje Prokofjeva.

K dispozici je i limitovaný počet VIP vstupenek, které zajišťují:
- VIP prostor s lehkým divadelním občerstvením před představením, během přestávky i po představení
- víno a nealkogholické nápoje
- welcome drink
- samostatnou šatnu ve VIP prostoru
- program k představení zdarma
VIP prostor je otevřen jednu hodinu před představením.

13.12.2016 (Út) / Doors 18:00 / Start 19:00
Kongresové centrum Praha, Kongresový sál, Praha 4VSTUPENKY14.12.2016 (St) / Doors 18:00 / Start 19:00Kongresové centrum Praha, Kongresový sál, Praha 4VSTUPENKY15.12.2016 (Čt) / Doors 17:45 / Start 19:00BVV Brno, Pavilon P / vchod č. 7, vjezd č. 9, BrnoVSTUPENKY17.12.2016 (So) / Doors 13:00 / Start 14:00Multifunkční aula GONG, Ruská, Ostrava - VítkoviceVSTUPENKY17.12.2016 (So) / Doors 18:00 / Start 19:00Multifunkční aula GONG, Ruská, Ostrava - VítkoviceVSTUPENKYVstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete
zakoupit on-line přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!!

Upozornění:
Prosíme, přijďte na představení s dostatečným předstihem. Pořadatel si vyhrazuje právo nevpustit návštěvníky do sálu po začátku představení. Pozdní příchod nezakládá nárok na vrácení vstupného!
V Ostravě pro nedostatek prostoru hudba ze záznamu.

ZTP/P info

ROYAL RUSSIAN BALLET NA TICKETPORTAL.CZROYAL RUSSIAN BALLET NA TICKETPORTAL.CZROYAL RUSSIAN BALLET NA TICKETPORTAL.CZROYAL RUSSIAN BALLET NA TICKETPORTAL.CZ
Top