Selena Gomez ruší evropské turné Revival

Selena Gomez ruší evropské turné Revival včetně pražského koncertu, který byl plánován na 24. října 2016 do pražské O2 areny.

Selena Gomez dnes oznámila, že ruší evropskou část jejího RevivalTour. Vstupenky lze vracet od 12. 9. 2016.

Vstupné, včetně servisních poplatků, se bude vracet dle následujících parametrů:

1/ platba rezervovaných vstupenek nebo jejich přímý nákup u prodejce
vstupné se vrací v místě zakoupení

2/ platba vstupenek po internetu
vstupné vrací POUZE centrální kancelář TICKETPORTAL a POUZE návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny.Vrací se automaticky, tudíž není potřeba o vrácení žádat, ani dodávat vstupenky.

3/ platba vstupenek na fakturu
zákazníci, kteří vstupenky zaplatili na základě předchozí fakturace (daňového dokladu), obdrží refundaci vstupného bankovním převodem. Pro uplatnění nároku na vrácení vstupného (viz bod 3) je třeba na adresu Ticketportal, Politických vězňů 934/15, Praha 1, 110 00, Czech Republic zaslat:
- příslušný daňový doklad
- informace o bankovním účtu zákazníka (Banka, IBAN, SWIFT)
- platné vstupenky

 

Ve své dojemné zprávě Selena vzkazuje fanouškům:

"Jak mnozí z vás vědí, asi před rokem bylo odhaleno, že mám lupus. Toto onemocnění může postihnout lidi různými způsoby. Zjistila jsem, že úzkost, záchvaty paniky a deprese mohou být vedlejšími účinky právě této nemoci. Chci zůstat aktivní, a proto se chci soustředit na udržení svého zdraví a štěstí. Rozhodla jsem se, že nejlepší cestou vpřed je vzít si na nějaký čas volno. Děkuji všem svým fanouškům za podporu, víte, jak důležití pro mě jste, ale musím se tomuto problému postavit čelem, abych si byla jistá, že dělám pro sebe jen to nejlepší co je možné. Vím, že nejsem sama s tímto problémem a doufám, že tato zpráva pomůže i jiným, aby řešili své vlastní problémy. "

Praha 31.8.2016

 

Top