NESMRTELNÁ HUDBA PINK FLOYD ROZEZNÍ V LISTOPADU OSTRAVAR ARÉNU

BRIT FLOYD

 

The World's Greatest Pink Floyd Show

 

Space and Time CONTINUUM

World Tour 2016

 

 

Po celosvětovém veleúspěšném turné v loňském roce čítajícím 146 koncertních zastávek se Brit Floyd … nejznámější a nejvěrnější Pink Floyd show vrátí do Evropy              a v sobotu 12. listopadu vystoupí v  OSTRAVAR ARÉNĚ. Všem fanouškům Brit Floyd připomene zásadní písně z alb The Dark Side of the Moon, Wish You Were Here, Animals, The Wall a The Division Bell. Brit Floyd  uchvátí příznivce nejen ztvárněním celé skladby Echoes z přelomového alba Meddle, ale také ostatními hudebními drahokamy z více než padesátileté historie Pink Floyd.

 

Damian Darlington, zpěvák a kytarista Brit Floyd, prohlásil “Reakce publika při turné Space and Time v roce 2015 byly natolik pozitivní, že jsme se rozhodli pokračovat i v tomto roce      a turné nazvali Space and Time CONTINUUM. Naším cílem je přinést fanouškům ještě silnější a vskutku neopakovatelný zážitek. Repertoár Pink Floyd obsahuje obrovské množství kvalitního hudebního materiálu a určitě se tentokrát kromě stabilně hraných songů zaměříme i na pár novinek“.

 

Na turné Brit Floyd vyráží s nejmodernější zvukovou a svetělnou aparaturou a video designem, který podtrhuje působivost floydovských skladeb. Velkolepá pódiová produkce projektu Brit Floyd - Space and Time CONTINUUM  slibuje všem fanouškům nezapomenutelný zážitek.

 

Vstupenky na ostravský koncert Brit Floyd budou v prodeji od pondělí 30. 5. v síti Ticketportal  v cenových kategoriích 490,-- až 1.190,-- Kč.  

 

 

 


”Dokonalá rocková show” - LA Times

 

“Úžasné ... naprosté hudební mistrovství” - Ticketmaster

 

CELOSVĚTOVÁ HUDEBNÍ SENZACE … PŘES MILION PRODANÝCH VSTUPENEK!!!

 

Související webové odkazy

www.britfloyd.com

www.facebook.com/britfloydshow

www.youtube.com/britfloydshow

www.twitter.com/britfloyd

 

Top