KLASICKÝ ČÍNSKÝ TANEC SHEN YUN OPĚT V BRNĚ!

SHEN YUN 2016 NA TICKETPORTAL.CZ
Newyorský soubor SHEN YUN opět v Brně!
read more in English

26.3.2016 19:00 (So)       Janáčkovo divadlo, Brno       VSTUPENKY SHEN YUN 2016
27.3.2016 17:00 (Ne)      Janáčkovo divadlo, Brno       VSTUPENKY SHEN YUN 2016

Nejlepší soubor klasického čínského tance v rámci svého světového turné 2016 zavítá na dva večery také do Brna, aby diváky okouzlil zcela novým programem. POUHÁ DVĚ PŘEDSTAVENÍ V ČR!

Prožijte nebeskou kulturu!
Svět byl kdysi nádherný a plný zázraků, jako kdyby vše na zemi žilo v souladu s nebesy. Mohli jste to spatřit v umění, cítit ve vzduchu a slyšet v úderech bubnů. Taková byla země hrdinů, mudrců, draků a fénixů, císařů a nesmrtelných. Dnes ji známe jako Čínu, ale kdysi se jí říkalo Říše středu nebo Božská země.
Shen Yun vás zve, abyste prožili tuto nebeskou kulturu Říše středu. Nedostižné umělecké mistrovství Shen Yun na jevišti znovu probouzí hluboké kouzlo této ztracené civilizace. Každý taneční pohyb a každá nota vám přinesou ohromující a nezapomenutelný zážitek. Klasický čínský tanec, orchestr v plném obsazení, nádherné kostýmy a oslnivá animovaná projekce na pozadí - Shen Yun, jenž zanechává v úžasu miliony lidí po celém světě, vás přenese do jiného světa.
Prožijte Shen Yun!

"Okouzlující! Obnovují čínské kulturní dědictví inspirované nebesy."
Donna Karan, módní návrhářka

"Opravdu mimořádný zážitek ... něco úžasného." Vlastimil Harapes, baletní mistr

"Skvostná choreografie! Neobyčejně krásné." Broadway World

Představení, jako je Shen Yun, už dnes v Číně neuvidíte, protože tam komunistický režim původní čínskou kulturu téměř zničil. Shen Yun je nezisková organizace se sídlem v New Yorku. Jejím posláním je obnovit původní čínskou kulturu.

Vstupenky můžete zakoupit a vytisknout též on-line - HOMEtickets!
Další info:
slevy NE / ZTP/P info - pokladna Národního divadla Brno

Top