KRÁL PROG ROCKU STEVEN WILSON NAVŠTÍVÍ PO BEZNADĚJNĚ VYPRODANÉ HYBERNII FORUM KARLÍN

STEVEN WILSON EXKLUZIVNĚ NA TICKETPORTAL.CZ
Steven Wilson - frontman skupiny Porcupine Tree potvrdil svůj koncertní návrat do České republiky!
Po letošním vystoupení v Divadle Hybernia, které bylo dva měsíce dopředu beznadějně vyprodáno, uvítá Stevena Wilsona 19. dubna 2016 prostornější Forum Karlín.


19.4.2016 20:00 (Út)
Forum Karlín, Pernerova 676/51, Praha 8
VSTUPENKY NA An Evening With STEVEN WILSON 2016

Nejen příznivci Stevena Wilsona tak dostanou druhou šanci nahlédnout do jeho podmanivého světa a "vyslechnout si" příběh, který jeho koncepční program v audio-vizuální formě návštěvníkům nabízí. Zažít, formou i obsahem výjimečné představení, které letos v Praze uchvátilo jak Wilsonovy příznivce, tak hudební kritiku.

"Intenzitu skladeb podporovala videa. Ale řekl bych, že Wilsonova hudba by skvěle fungovala i bez pláten a dalších ozdob. Myslím si, že většina z nás ještě dlouho po odchodu z Hybernie neopustila svět Stevena Wilsona." zhodnotil Wilsonovo vystoupení pro časopis Spark Jan Kozák.

"Byl to jeden z nejlepších koncertů, které se letos v Praze odehrály."
napsal o večeru v Hybernii a udělil mu 90% Jaroslav Špulák pro deník Právo.




Steven Wilson (*1967), britský hudebník, multiinstrumentalista a producent byl za svoji uměleckou činnost čtyřikrát nominován na Grammy. Ačkoliv je jeho jméno nejčastěji skloňováno s jeho domovskou progresivně rockovou formací Porcupine Tree, kterou založil a vedl od roku 1987 do roku 2010, jeho hudební portfolio je mnohem obsáhlejší. Mezi desítkami hudebníků a skupin, ve kterých hrál nebo s nimi spolupracoval jako producent, figurují např. Jethro Tull, Yes, King Crimson, Opeth nebo Pendulum.

Hand.Cannot.Erase (2015)
Od roku 2008, kdy vydal svoji první sólovou nahrávku Insurgentes, natočil čtyři alba včetně letošní novinky Hand.Cannot.Erase, která stanula na 1.místě v žebříčku nejprodávanějších rockových alb ve Velké Británii, na 13.pozici v přehledu všech britských desek a na 39.místě v americkém Billboard 200.
"Je to další mistrovské dílo" prohlásil Metal Hammer o albu, kterému The Guardian nadělil 5 hvězdiček.
"Je to jeden z nejzářivějších klenotů ve Wilsonově diskografii. Moderní, znepokojivé, geniální!" nešetřil chválou na desku časopis Eclipsed a stejně tak řada dalších periodik na obou stranách Atlantiku.

Ve své rodné zemi pak byl Steven Wilson v roce 2015 na udílení cen Progressive Music Awards ohodnocen třemi cenami za přínos světové progresivně rockové scéně a "korunován králem prog rocku".
Více na
www.stevenwilsonhq.com

Vstupenky můžete zakoupit též on-line přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!!
ZTP/P info:
zvláštní prostor pro vozíčkáře, držitele průkazu ZTP/P a jejich doprovod (jedna osoba) na balkoně 1. podlaží, vstupenka ZTP/P-DISABLED platí pro dvě osoby: vozíčkář nebo ZTP/P a jedna osoba jako doprovod.

VSTUPENKY NA An Evening With STEVEN WILSON 2016

-TH-

Top