POPOVÁ HVĚZDA ELLIE GOULDING SE VRACÍ DO PRAHY!

Fource Entertainment a Live Nation uvádí:

ELLIE GOULDING
30. 1. 2016 PRAHA – O2 arena
VSTUPENKY V SÍTI www.TICKETPORTAL.cz
CENY VSTUPENEK: 990 - 1390 KČ

LIVE NATION KLUB: 24. 9. 2015 09:00 – 19:00 HODIN
OFICIÁLNÍ PŘEDPRODEJ BUDE ZAHÁJEN 25. 9. 2015 V 10:00 HODIN



POPOVÁ HVĚZDA ELLIE GOULDING SE VRACÍ DO PRAHY!

Praha, 18. září -- Už před dvěma lety ve vyprodaném Sasazu nikdo nepochyboval, že se rodí opravdová hvězda. Ellie Goulding, v současnosti jedna z nejvyhledávanějších zpěvaček vůbec, se vrací do České republiky. Před sebou má vydání dlouho očekávaného alba a evropské turné, v jehož rámci se 30. ledna 2016 zastaví i v pražské O2 areně. Vstupenky budou k dostání od 25.9.2015 v 10:00 v síti Ticketportal. Ceny lístků se pohybují v rozmezí 990 -1390 Kč.

Ellie Goulding patří mezi ty umělce, kteří se kromě rodné Británie, dokázali prosadit i v amerických žebříčcích a okupovat dlouho první příčky. Poprvé na sebe upozornila, když ji před pěti lety kritici označili za objev roku v prestižních anketách BBC Sound Of a Brit Awards. Jejich očekávání naplnila hned svou prvotinou Lights, na kterou navázala veleúspěšným albem Halcyon. Do dnešního dne se prodalo více než 20 milionů kopií.

Po delší odmlce přichází rodačka z anglického Herefordu s novou deskou, která nese název Delirium. "Popisuje dny, kdy jsem neskutečně šťastná a někdy zase přesně naopak. Jsem vlastně pořád ve stavu deliria", vysvětluje Goulding. Delirium má shrnovat vše, co zpěvačka doposud zažila. Obsahuje 16 tracků, v deluxe verzi ještě o šest víc. Podílela se na něm celá řada osobností, jako jsou Max Martin, Greg Kurstin, Ryan Tedder z One Republic nebo Guy Lawrence z Disclosure. Horkou novinkou a zároveň první ochutnávkou je singl On My Mind, který zpěvačka právě pustila do světa. Album vychází 6. listopadu 2015.

Osmadvacetiletá Ellie Goulding v poslední době bodovala megahitem Love Me Like You Do, který je ústřední skladbou k filmu Padesát odstínů šedi. Podílela se také na soundtracku k filmu Divergence. Spojením s Calvinem Harrisem se zrodil tracky I Need Your Love nebo Outside a nejnovější spolupráce se skupinou Major Lazer dala za vznik skladbě Powerful.

Koncert Ellie Goulding bude zaručeně neobvyklou podívanou se silným zážitkem. Podobně jako v Sasazu, kde svým nezaměnitelným, až jemně dětským hlasem, dokázala rozezvučet i ty nejniternější struny každého z nás.

Top