SCOOTER SI PO HORKÉM A NABITÉM LÉTU DOPŘEJE VÝJIMEČNÝ KONCERT V PRAZE

SCOOTER 2015 NA TICKETPORTAL.CZ
13.11.2015 19:00 (Pá)  
Malá sportovní hala, Výstaviště, Praha 7 Holešovice  
VSTUPENKY SCOOTER 2015 Praha
Vstupenky do sektoru stání: pozor! cena se bude zvyšovat!)
A velmi omezený počet VIP vstupenek
Vstupenky můžete zakoupit na prodejních místech ticketportal a nebo on-line přímo na ticketportal.cz - HOMEtickets!!
______________________________________________________________________________________

SCOOTER SE PO NABITÉ LETNÍ SEZÓNĚ TĚŠÍ DO PRAHY
Scooter jel přes léto na plný plyn, a má za sebou řadu vyprodaných koncertů a velkých festivalů. Vrcholem letní sezóny byl velký open air v Hamburku, na kterém kapela vypustila do světa nový singl Riot. Nyní toto legendární uskupení odpočívá a připravuje nové album. Klidnější období si zpestří právě koncertem pro české fanoušky.

Nezaměnitelný projev frontmana H. P. Baxxtera bude vévodit opulentní pódiové show plné světel, rafinovaných pyro-efektů a hlavně tance, beatů, chytlavých riffů a melodií. Scooter spolehlivě rozhýbe Prahu svými hity Hyper Hyper, Fire, How Much Is the Fish?, Ramp! (The Logical Song), Nessaja, Maria (I Like It Loud) nebo Move Your Ass!.
Těšíme se po čase zase zpátky do Prahy, koncerty nás v krásném městě na Vltavě vždycky bavily a užívali jsme si je…” říká H. P. Baxxter.

Kapela má i smysl pro humor, nadhled nad showbyznysem i schopnost sebeironie. Svědčí o tom mimo jiné i účast H. P. Baxxtera v reklamním klipu jednoho německého obchodního řetězce (který nepůsobí u nás), parodujícím vtipně hity kapely mezi zákazníky a zaměstnanci oddělení potravin -
https://www.youtube.com/watch?v=3wE7apSESlY.

Pozor! Pro velký zájem o vstupenky se cena vstupného bude zvyšovat!

SCOOTER 2015 na ticketpoortal.cz

Pořadatel si vyhrazuje právo změnit místo a začátek koncertu, stejně tak jako uspořádání s ohledem na technické požadavky účinkujících při zachování kvality diváckého zážitku. / The organizer reserves the right to change the venue and the beginning of the concert as well as arrangements at the venue due to the technical requirements of the performers and regard to the quality of the visitors experience.

Top