ROYAL RUSSIAN BALLET, ROMEO A JULIE - ZTP/P info

ROYAL RUSSIAN BALLET exkluzivně na ticketportal.cz
Proslulý taneční soubor Royal Russian Ballet zatančí balet Sergeje Prokofjeva - Romeo a Julie. V Praze a Brně navíc za doprovodu Českého národního symfonického orchestru.

Bližší info a vstupenky na ROYAL RUSSIAN BALLET, Labutí jezero


INFORMACE PRO VOZÍČKÁŘE A DRŽITELE PRŮKAZU ZTP/P
13.12.16  PRAHA

Pro vozíčkáře a držitele průkazu ZTP/P je vyčleněno 5 míst a dále 5 míst pro jejich doprovod,  Parter vpravo / VCHOD A / řada 33 / sedadla 11-19. Vstupenka ZTP/P-DISABLED platí vždy pro dvě osoby, tj. pro vozíčkáře či držitele průkazu ZTP/P a pro jednu osobu jako doprovod.

15.12.16 BRNO
Celé hlediště v elevaci. Pro vozíčkáře a držitele průkazu ZTP/P jsou vyčleněna 4 místa a dále 4 místa pro jejich doprovod. Vstupenka ZTP/P-DISABLED platí vždy pro dvě osoby, tj. pro vozíčkáře či držitele průkazu ZTP/P a pro jednu osobu jako doprovod.

17.12.16 OSTRAVA

Pro vozíčkáře a držitele průkazu ZTP/P jsou vyčleněna 4 místa a dále 4 místa pro jejich doprovod na ploše mezi horními a dolními sektory. Vstupenka ZTP/P-DISABLED platí vždy pro dvě osoby, tj. pro vozíčkáře či držitele průkazu ZTP/P a pro jednu osobu jako doprovod.


Vstupenky můžete zakoupit též on-line přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!!
Upozornění:
Prosíme, přijďte na představení s dostatečným předstihem. Pořadatel si vyhrazuje právo nevpustit návštěvníky do sálu po začátku představení. Pozdní příchod nezakládá nárok na vrácení vstupného!

-TH-

Top