SLAVNÝ KLAVÍRISTA RICHARD CLAYDERMAN PODRUHÉ V ČR!

Richard Clayderman exkluzivně na ticketportal.cz
Kongresové centrum Praha, Kongresový sál, 5. května 65, Praha 4-Nusle
read more in English

Světově proslulý a slavný klavírista Richard Clayderman vystoupí podruhé
v České Republice, tentokráte za doprovodu orchestru.
Zážitek z koncertu umocní i velká projekce.

Bližší info a vstupenky na RICHARD CLAYDERMAN - Live with Strings

RICHARD CLAYDERMAN
se narodil v rodině učitele hudby a jeho profesionální dráha tím byla předurčena. Již velmi mladý hrál v doprovodných kapelách tehdejších francouzských hvězd.
Zlom v jeho kariéře nastal po setkání se skladatelem Paulem de Sennevillem, který právě hledal brilantního klavíristu pro nahrávání své nové Balady pro Adeline, kterou složil pro svoji malou dceru. Nahrávky Balady pro Adeline se v podání Richarda Claydermana prodalo 22 miliónů kopií v 38 zemích světa. Čeští posluchači ji znají jako radiovou znělku Studia Jizerka.
Richard Clayderman nezůstal však jen u hry na klavír, začal se věnovat také vlastní tvorbě. Jeho dokonalý mix klasických klavírních skladeb s popem, vlastní romantické sonáty a originální interpretace světových skladatelů, oslnily celý svět.
Podle Guinessovy knihy rekordů je Richard Clayderman vůbec nejúspěšnějším klavíristou světa. Prodal více než 100 milionů desek. Nejvíce ze všeho však miluje koncerty. Jak sám říká: “Bez živého vystupování a blízkého kontaktu s publikem si svůj život ani nedovedu představit.” Richard Clyderman navštíví Prahu již po druhé a tentokrát přijede s celým doprovodným orchestrem a velkou projekcí.

Richard Clayderman na exkluzivním koncertě v Kongresovém centru Praha předvede průřez celou svoji tvorbou a jistě dojde i na proslulou Baladu pro Adeline. Můžeme se tedy těšit na překrásný zážitek, který prozáří podzimní atmosféru.

Vstupenky můžete zakoupit a vytisknout též on-line přímo na ticketportal.cz - HOMEtickets!


Velmi omezený počet VIP vstupenek
nejlepší místa v sále a pozvání na pohoštění do sálu Panorama před a po koncertu (od 19:00 do 23:00).

20.10.2015 20:00 (Út)   Kongresové centrum Praha, Kongresový sál, Praha 4-Nusle   VSTUPENKY

ZTP/P info

-TH-


Top