Miláčkové britské královny míří do Prahy

Tisková zpráva, 7. 5. 2015

Miláčkové britské královny míří do Prahy

THE TENORS: "Doufáme, že princezna Charlotte zdědí hudební vkus po své babičce…"

Stotisíc prodaných alb na světě a osobní ocenění britské královny Alžběty II. nasvědčuje tomu, že čtveřice charizmatických tenorů z Kanady THE TENORS mistrovsky ovládá své hlasy. Přesvědčit se o tom budeme moci na jejich exkluzivním červnovém koncertu v Praze (17. 6. 2015, O2 arena).

Skutečný zážitek z klasicko-populární hudby, silné hlasy a schopnost rozpálit publikum je minimum, co si fanoušci The Tenors z koncertů běžně odnášejí. Jinak tomu nebude ani na jejich vystoupení v Praze, na kterém exkluzivně představí své čtvrté studiové album "Under One Sky". Luxusní mix 13-ti skladeb současné a klasické hudby přináší hity jako "Who Wants To Live Forever" (Queen), "Lean On Me" (Bill Withers), či titulní autorskou skladbu "Under One Sky".

"Písně na tomto albu jsou nejrozmanitější, jaké jsme asi doteď nahráli. Jsme nadšeni a těšíme se, že se o tuto radost podělíme i s pražskými diváky", zdůraznili The Tenors. Kanadští gentlemani na nové desce vzdali poctu umělcům jako je Joe Cocker nebo kapele Queen. Nezapomněli ani na své a všechny matky na světě, kterým věnovali píseň "You Are So Beautiful" (Joe Coker), a táty, kterým vzdávají hold skladbou "My Father´s Son".

Alžběta II.
Zpívat pro anglickou královnu, Alžbětu II. v Buckinghamském paláci byla pro ně jedna z největších poct. "Věříme, že princezna Charlotte zdědí hudební vkus po svojí babičce a budeme jí moct přijít zazpívat také osobně. Byla by to pro nás velká čest", zareagoval jeden ze členů The Tenors Victor Micallef.

Klip "Made in Prague"
Zpěváci zavítají do České republiky již po druhé, v roce 2012 potěšili návštěvníky Mezinárodního hudebního festivalu v Českém Krumlově. Tentokrát pobudou v České republice, v Praze, o několik dní déle. "Mezi koncertem v Praze a Bratislavě (21.6.2016) zvažují, že by využili svého pobytu a v Praze natočili hudební videoklip k jednomu ze singlů nového alba", doufají organizátoři exkluzivního českého koncertu.

Hokej
Vášeň pro zpěv není jediná, pro kterou jsou The Tenors známí. Jako Kanaďani milují hokej a právě díky tomu se jim nedávno dostalo pocty zazpívat na Winter Classic mezi Detroitem a Torontem, kde jim tleskalo víc jak 100 tisíc diváků. Těší se tedy, že vystoupí v hale, která právě letos hostí Mistrovství světa v ledním hokeji.
Lístky exkluzívně v síti www.ticketportal.cz

O The Tenors
Victor Micallef, Clifton Murray, Remigio Pereira a Fraser Walters – čtveřice brilantních zpěváků pocházejících z Kanady dostává do varu publikum po celém světě už od roku 2008. Klasickou hudbu kombinují se současným popem v krásných aranžích a v perfektním vokálním provedení. Mezinárodní úspěch dosáhli díky různorodosti barvy jejich hlasů a svému šarmu. Za svoji kariéru spolupracovali s Andrem Bocellim, Stingem, Eltonem Johnem, Paulem McCartneym, Ellie Goulding, či Celine Dion. Za album Lead With Your Heart získali své první JUNO Awards – cenu za nejlepší kanadské moderní album roku.

Twitter: @TenorsMusic
Facebook: Tenorsmusic
Instagram: TenorsMusic
Youtube

Kontakt
Gabriela Boháčová, PR & media coordinator
Bonus Vision, s. r. o.
+420 603750050 / g.bohacova@gmail.com

Top