Turné EVERGREEN TOUR finišuje!

____
__KONCERTY EVERGREEN TOUR 2015 FINIŠUJÍ!
DIVÁCI NA KAŽDÉM KONCERTĚ OCENILI UMĚLCE OVACEMI VE STOJE!
______________________________________________________________________________ 

EVERGREEN TOUR NA TICKETPORTAL.CZ
Yvetta SIMONOVÁ, Josef ZÍMA,
Eva PILAROVÁ, Karel ŠTĚDRÝ,
Pavlína FILIPOVSKÁ,
Viktor SODOMA,
Karel KAHOVEC a George & Beatovens,
RANGERS BAND, PATROLA ŠLAPETO,
EVERGREEN BAND
Rodinná show pro všechny generace, 4 hodiny zábavy s hvězdami české hudební scény, zpívajícími živě své největší hity, za doprovodu skupiny Evergreen Band!
Na koncertech se nemusí divák obávat, že by slyšel zpěv z playbacku, nebo toho, že své oblíbené písně zpívá revivalová skupina!



Turné s podtitulem, opravdové hity - opravdové hvězdy, slibuje divákům přes padesát hitů v téměř čtyřhodinové show.

EVERGREEN TOUR NA TICKETPORTAL.CZVelkolepý festival (nejen) pro seniory zahajuje pokaždé speciální orchestr Evergreen band, společně s pěvecko-moderátorskou dvojicí Karel Štědrý a Pavlína Filipovská. Po uvítací písni Pro všechny v sálech, nastupuje ve svém bloku Viktor Sodoma. Nechybí hity Ježek se má, Tygr z Indie, parní stroj a samozřejmostí byl i Žárlivý kakadu.

Viktora Sodomu střídá Karel Kahovec se svou skupinou George & Beatovens. Hity Svou lásku jsem rozdal, Poprava blond holky, Modřínů háj, nenechal nikoho na pochybách, že půjde opravdu o koncert plný hitů. Ve dvou písních zavzpomínal také na svého nejlepšího přítele a souputníka, Petra Nováka (Povídej a Náhrobní kámen) a blok ukončil největším hitem, Paní v černém.

EVERGREEN TOUR NA TICKETPORTAL.CZEVERGREEN TOUR NA TICKETPORTAL.CZ

Skupina Rangers Band i po smrti frontmana Milana Dufka, neztratila nic na svěžesti a předvádí set největších hitů kariéry. Nechyběly Inženýrská, Plavci, Colorado nebo 500 mil.
Pokud publikum nereaguje dostatečně hlasitě na popěvky "Otoč se má milá dozadu, sedí tam papoušek Kakadu" nebo "Všechno ti dám, jen ne lásku, tu jsem dávno rozdal v písních svých", popěvek "Promovaní inženýři, sinus, kosinus, deskriptiva, promovaní inženýři, kdo je tu inženýr ať s námi zpívá..." probudí i to nejchladnější publikum!

EVERGREEN TOUR NA TICKETPORTAL.CZEVERGREEN TOUR NA TICKETPORTAL.CZ 

Závěr první poloviny patří opět Karlu Štědrému a Pavlíně Filipovské a nestárnoucím hitům Zuzana, Mám malý stan, Včera neděle byla, Kapitáne, kam s tou lodí a závěrečná Babeta.

Po třiceti minutové přestávce roztleská publikum skupina Patrola Šlapeto, nestárnoucími staropražskými písničkami. Po starých zámeckých schodech, Já mám holku od okolků, Ručičky, nebojte se, Pětatřicátníci, Ku Praze uhání vlak, nebo Česká písnička od Karla Hašlera, navodí ve druhé polovině skvělou atmosféru a většina diváků nejenom tleská, ale společně s kapelou i zpívá.

EVERGREEN TOUR NA TICKETPORTAL.CZEVERGREEN TOUR NA TICKETPORTAL.CZ

Skvělý úvod pro velké finále večera. Se skupinou Evergreen Band přijde na řadu Eva Pilarová. Opět nikoho nenechá na pochybách, že jde o koncert nabitý hity. Co je to láska (Kočka není pes), To všechno odnes čas, Montiho čardáš či Hello, Dolly, dostávají každého diváka do varu. Závěr večera patří nejstarším interpretům. Nejdříve si střihne největší hity věčně mladá, Yvetta Simonová (představila se pouze v Pardubicích, na zbylé koncerty se omluvila kvůli opakovanému zánětu průdušek).
"Yvetta se však dala v nucené pauze do kupy, zánět průdušek v jejím věku, navíc, když má předstoupit před publikum, není žádná sranda. Druhé antibiotika však zabraly a tak Yvettce nebrání nic, aby vystoupila již v sobotu ve Zlíně. Ještě včera měla obavu, celé odpoledne zkoušela svůj hlas u piána. Dnes mi vítězně oznámila, že je vše v pořádku, slibuje hlas jako zvon.", dodává osobní manažerka Yvetty Simonové, Petra Nováková.

EVERGREEN TOUR NA TICKETPORTAL.CZFinále koncertů patří stále usměvavému, Josefu Zímovi. Ve svém typickém červeném saku nejdříve zavzpomíná na Hříšné lidi města pražského v titulním songu Dejte mu zahrát, pane inšpektóre, své princovské období připomíná v pohádkovém Prstýnku a přidává také Rozvíjej se poupátko.

A to je už opravdový závěr večera, Pepík Zíma si postupně zve na pódium další interprety, s Karlem Štědrým vystřihne Milence v texaskách, s Pavlínou Filipovskou Nej, nej, nej, přičemž zapomíná na své umělé kolena a tančí twist!. Loučí se semaforskou Blues pro Tebe, kterou věnoval své zesnulé manželce Evě Klepáčové, přičemž na velkoplošné obrazovce se střídá dění na jevišti, se společnými fotkami Josefa Zímy s manželkou.

EVERGREEN TOUR NA TICKETPORTAL.CZ

Prolínání starých fotek s přímým zpěvem sólistů, se střídá po celou dobu koncertu, který se po téměř čtyř hodinách, blíží k absolutnímu závěru. Josef Zíma zve na jeviště všechny účinkující, aby si společně zazpívali nestárnoucí hit Jaroslava Ježka, Jana Wericha a Jiřího Voskovce, Nebe na zemi.
Koncert končí, skandující dav pokaždé povstane a ovacemi ve stoje si vynucuje opakování závěrečného songu Nebe na zemi.

První část turné se povedla na 100%, čekají další štace s hity nabitou show - EVERGREEN TOUR 2015.

25.4.2015 18:00 (So)
Sportovní hala Euronics, ZlínVSTUPENKY EVERGREEN TOUR Zlín26.4.2015 18:00 (Ne)Hala VODOVA, BrnoVSTUPENKY EVERGREEN TOUR Brno29.4.2015 18:00 (St)Palác Lucerna, PrahaVSTUPENKY EVERGREEN TOUR Praha06.5.2015 18:00 (St)Sportovní hala Stromovka, České BudějoviceVSTUPENKY EVERGREEN TOUR Č. BudějoviceJosef Zíma hodnotí první část turné takto: "Já osobně jsem se obával, že je koncert moc dlouhý. Nejenom jestli vydrží publikum, ale jestli vydržím i já. Koncert je však skvěle dramaturgicky postaven, takže graduje v obou částech a divák nemá ani chvíli pocit, že se nudí. Svědčí o tom i závěrečné ovace ve stoje."
Promotér Jaroslav Topercer dodává: "Toto turné je zlomové, ukázalo se, že je málo koncertů, které by se daly označit jako koncerty pro všechny generace. Někteří novináři podsouvají k jménu Pepíka Zímy ještě dovětek ´král české dechovky´, ale na těchto koncertech nejde v žádném případě o dechovku! Toto turné je o hitech z let šedesátých a sedmdesátých. Provázejí nás denně z nejrůznějších hitových rádií. Jarní část Evergreen tour 2015 se blíží ke konci, již teď plánujeme podzimní část a fanouškům můžeme již dnes sdělit dva termíny, 13.12. - Praha Lucerna, 18.12. Brno - hala Vodova".


I NA POSLEDNÍ KONCERTY PLATÍ ZVLÁŠTNÍ AKCE 1+1 VSTUPENKA ZDARMA! Ke každé zakoupené vstupence obdržíte druhou vstupenku zdarma! Na prodejních místech Ticketportal i on-line na ticketportal.cz
Na koncert v pražské Lucerně Akce 1+1zdarma platí pouze pro vstupenky na stání.

__


Vstupenky můžete zakoupit
na všech prodejních místech Ticketportal
a nebo on-line přímo na ticketportal.cz - vytiskněte si je v pohodlí domova - HOMEtickets!!

Hromadné objednávky a obchodní spolupráce: rezervace@ticketportal.cz

-TH-

EVERGREEN TOUR NA TICKETPORTAL.CZ

Top