Cyantific míří v červnu do Prahy

Termín: 12.6. 2015

> Vstupenky zde <

Praha, 7.4. 2015 – Fanoušci drum&bassových labelů Hospital, RAM a Viper čtěte pozorně. Do ROXY se chystá jeden z mála producentů, který kombinuje vše, co tyto špičkové labely reprezentují: melodičnost Hospitalu, údernost RAMky a rozmanitost Viperu. Do Prahy přijede představit svou novinku High Water Mark a materiál z připravovaného alba.

Událost na fb

Jon Stanley aka Cyantific osvěžuje svět drum&bassu už přes deset let. Za tu dobu stihl vydávat singly u labelů Hospital, RAM a nově je od roku 2015 zapsán u Viper Recordings. První singl vyšel u Critical Recordings v roce 2002 a mezi elitu se vyhoupl velmi stylově. V roce 2005 hrál v Londýně před High Contrastem, kterému se set líbil, vyžádal si demo a za dva týdny už bylo vše podepsáno. Rok na to vydává své první album Ghetto Blaster v čele s trackem Cover Story. V roce 2007 byl navíc oceněn i jeho djský skill v rámci BBC Radio 1 Xtra jako „Best Breathtough DJ“.

Cyantific vždy inklinoval k neohranému, až alternativnímu soundu a naplno své schopnosti rozvíjí v rámci svého vlastního labelu CYN Music, kde podporuje i talenty jako Dimension nebo Dub Motion.

V roce 2015 se upsal i Viperu, kde mu před měsícem vyšel singl High Water Mark a není pochyb, že nám v červnu představí i ochutnávky ze svého připravovaného druhého alba.

12.6. 2015, open 22:00
Cyantific (UK) @ ROXY
Support: TBA

Audio:
Data Transmission

)

www.roxy.cz


 

Top