METAL ALL STARS - světové turné hvězdného projektu začne v Praze!

METAL ALL STARS

2

4. 4. 2015 20:00, Fórum Karlín, Praha
Vstupenky

Projekt METAL ALL STARS oznámil definitivní seznam hvězd, které míří na Evropské turné čítající 14 koncertů. První koncert v řadě je v pátek 24. dubna 2015 a tak se může stát, že i pár dní před koncertem můžete v Praze narazit na zpěváka Dream Theater či Queensryche. METAL ALL STARS totiž budou nacvičovat show, ve které zazní hity Iron Maiden, Black Sabath, Dream Theater, Queensryche, Manowar, AC/DC a Dio v podání členů, kteří jsou současní či bývalí členové těchto legendárních kapel. Metalové legendy „live“ na jednom pódiu v rámci akce BEATFEST vystoupí již velmi, velmi brzy!

Ten, kdo v prosinci 2013 navštívil vyprodaný koncert METAL CHRISTMAS SYMPHONY v Praze, plesal nadšením nad super show a výjimečným zážitkem. Na jednom pódiu se za doprovodu živé kapely a filharmonie představily takové hvězdy, jako zpěváci kapel ANTHRAX, HELLOWEEN, NIGHTWISH, ACCEPT, TESTAMENT nebo HAMMERFALL. Rok nato se bude Evropou řítit ještě vetší a bombastičtější projekt - METAL ALL STARS! Ten je legendárními jmény ještě nabitější!

Světové turné hvězdného projektu METAL ALL STARS, které bylo z důvodu zaneprázdnění některých účinkujících přesunuto na jaro 2015, potvrdí jako první nový termín právě ten pražský. Tříhodinový nářez od těch největších jmen světové metalové scény se uskuteční v pátek 24. 4. 2015 v nové hale Fórum Karlín Praha. A z Prahy, kde se uskuteční evropská premiéra Metal All Stars, turné pokračuje do dalších 13 evropských měst!

Největšími ozdobami projektu je bezesporu James LaBrie, zpěvák DREAM THEATER.  Mnozí budou potěšeni i přítomností někdejšího dlouholetého frontmana a legendy, zakladatele prog metalu QUEENSRŸCHE  - Geoff Tate. Další hvězdou bude někdejší hlas IRON MAIDEN Paul Di'Anno spolu s nově potvrzenými celebritami, bubeníkem Simonem Wrightem z AC/DC či DIO a kytaristou Kelly Grayem z bývalé sestavy QUEENSRYCHE. Zahraje nám i TimRipper Owens, člen JUDAS PRIEST.  Na léta strávená nejen s MANOWAR hudebně vzpomene vůdčí osobnost skupiny DEATH DEALER Ross the Boss. Dorazí i bráchové Vinny Appice a Carmine Appice, kteří své umění zanechali na mnoha deskách BLACK SABBATH, DIO, VANILLA FUDGE nebo CACTUS. A jak to bývá, v těchto monstrózních projektech nesmí chybět ani ženský vokál. Ten obstará Kobra Paige z kapely KOBRA AND THE LOTUS. Její setlist je více než pestrý a kromě svých hitů sáhne po těch od IRON MAIDEN, BLACK SABBATH, MOTÖRHEAD a MANOWAR! Doprovodnou kapelou celého projektu je kompletní sestava OPERATION MINDCRIME.

Před nimi nám ušní bubínky namasírují a na rachot nás připraví dvě metalové bandy z Kalifornie - pětice CAGE a SUPERFIX.
CAGE se na heavy metalové scéně pohybuje už 22 let a v zámoří má obrovskou základnu fanoušků. Hlavně díky melodické heavy/power metalové tvorbě a koncertním show přeplněných energií, stejně jako díky postavě frontmana Seana Pecka, který je aktuálně i hlasem skupiny DEATH DEALER.
SUPERFIX je naopak mladou kapelou, ovšem její alternativní hard rock/metal vás polapí od prvních tónů. Hlavní postavou skupiny je Kalen Chase, který několik let strávil s kapelou KORN.

Světová premiéra hvězdného projektu ALMANAC! Na METAL ALL STARS v Praze!

Hvězda takového formátu, kytarista Victor Smolski hrál v několika projektech a kapelách, přesto je fanoušky nejvíce spojován s RAGE, od kterých ale v letošním roce odešel. Jeho jedinečný zvuk byl pro kapelu charakteristický a jeho odchod způsobil velký rozruch. Victor se však rozhodl, že založí něco mnohem lepšího, než je RAGE. Něco, z čeho budou všichni fanoušci jen mlčet údivem. Je to nový projekt ALMANAC! Někdo by řekl, že taková kytarová legenda, jako je Victor Smolski, utvoří dostatečnou základnu pro novou kapelu, ale budete překvapeni. Očekávejte mnohem více, protože dalším členem nové kapely ALMANAC je zpěvák Andy B. Franck z BRAINSTORM. V hlasovém projevu ho nadmíru podpoří další hvězda této doposud nepublikované sestavy zpěvák David Readman z PINK CREAM 69. A aby toho nebylo málo, doprovodí je dva ženské vokály z filharmonie ORQUESTRA BARCELONA! Všichni z nich nabízí možnost dát tomuto projektu nový hudební rozměr.

Jedinečný hvězdný projekt kapely ALMANAC si nenechte ujít ve světové premiéře již 24. dubna ve Forum Karlín na akci METAL ALL STARS – BeatFest. A pozor! Hvězdy kapely ALMANAC dojdou rovněž na setkání s fanoušky, co si zakoupili setkání s umělci METAL ALL STARS!

Zažijte nejslavnější metalové muzikanty všech dob během jednoho večera na jednom pódiu! Metalové legendy live!

Top