Transmission Praha 2015 má své datum

Vydejte se za hranice vašich nejdivočejších snů. Okouzlete svoje smysly.
S potěšením vám oznamujeme, že termínem pro pražskou Transmission bude sobota 21.listopadu 2015. Omezený počet zvýhodněných vstupenek “Early Bird” bude v prodeji od pátku 27.března 2015.

Po loňské edici, která přivedla do pražské O2 areny návštěvníky z více než 50 zemí, vytvoříme další zážitek – zbrusu novou ohromující show. Transmission je známá a uznávaná pro svou velkolepou produkci s obrovským pódiem, které se rozkládá na ploše více než 1000 m2. Uchvátí vás také svým monstrózním sound systémem Funktion One, který je speciálně dovezen z Velké Británie za podpory výrobce. Díky tomu mají návštěvníci zaručený ten nejlepší možný zvukový zážitek. Pódium je vždy zaplněno desítkami vysoce kvalitních laserů v kombinaci s velkým množstvím těch nejlepších světel a stovkami metrů čtverečních LED obrazovek, CO2 a kanóny s konfetami, plameny a pyro efekty. Produkci Transmission se často podařilo překonat očekávání svých fanoušků a vytvořit zážitek, který návštěvníky naprosto ohromí.

V průběhu let se Transmission nesla v duchu různých témat jako např.: New World, Ancient Mysteries, Future Cities, Digital Madness, Spiritual Gateway, The Machine of Transformation nebo Seven Sins, abychom jmenovali alespoň některé. Hudebně tato témata většinou přivedl k životu sympatický a moc milý německo-americký DJz Miami na Floridě, Markus Schulz, který pro Transmission vytvořil různé hudební hymny a byl již 10x součástí Line Upu. Dalším zlatým hřebem Transmission je Transmix, což je kompilace největších trance hitů z minulosti. Letošní téma noci a Line Up odtajníme později. Oznámení proběhne nejprve na každotýdenní Transmission Radio show, kterou můžete poslouchat každou neděli v 19:00 SEČ na DI.fm. Už nyní vám ale můžeme prozradit, že se opravdu máte na co těšit!

VSTUPENKY: (k dispozici od 27.3.2015)
EARLY BIRD vstupenky (v omezeném množství) jsou k dispozici za 999 Kč.
KARE VIP LOUNGE vstupenky (zahrnují VIP vchod, VIP šatnu, VIP toalety a welcome drink) jsou k dispozici za 2 500 Kč.
Základní a KARE VIP LOUNGE vstupenky zakoupíte prostřednictvím sítě Ticketportal a na webu Transmission: www.transmission.cz

GOLDEN VSTUPENKY: jsou k dispozici pro ty, kteří si chtějí užít Transmission nejenom na taneční ploše, ale i v luxusním klubovém patře pražské O2 areny s maximálním komfortem a přepychem. Golden vstupenky jsou k dispozici za 4 650 Kč a je nutno objednat zasláním e-mailu na následující adresu Finkousova@bestsport.cz.

CESTOVNÍ BALÍČKY (k dostání od 27. 3. 2015):
Pokud cestujete na Transmission ze zahraničí, máte na výběr také kompletní balíček se vstupenkou a ubytováním v hotelu či apartmánu. Navštivte stránky našeho oficiálního partnera – Festicket.com.

Přidejte se k zážitku, kdy tisíce lidí sdílejí pocit sounáležitosti a protancujte celou noc v oceánu světel obklopeni pyro efekty a velkolepou laserovou show, která zaručeně předčí vaše očekávání. Transmission se na vás těší, přijďte a vytvořte spolu s námi nový zážitek.

Transmission proudly supported by Excelent

TRANSMISSION
21.11.2015
O2 arena Praha, Česká republika


Vstup otevřen: 20:00 h
Začátek show: 21:30 h
Konec: 06:00 h

Pre-sale trailer 2015

After movie 2014
After movie 2013
After movie 2012

Twitter
Instagram

Více info:
Web
Facebook
Radio

Oficiální Facebook události

Top