Sázavafest 2015 (30.7.-1.8.) oslaví jubilejních 15 let na tradičním magickém místě.

Nad Sázavou budeme slavit! A to ve velkém!

VSTUPENKY JE MOŽNÉ ZAKOUPIT ZDE

Sázavafest a jeho jubilejní 15. ročník. O aktuální skladbě dramaturgie jsme Vás průběžně informovali – těšit se můžete na kapely a umělce jako jsou –

Kosheen (GB), Alphaville (DE), Sinplus (CH), Fuck Art, Let´s Dance (DE), Rytmus (SK) z české scény na – MIG 21, Tomáše Kluse, Wohnout, Sto Zvířat, Škwor, Tata Bojs, Kamila Střihavku, Vypsanou fixu, Ewu Farnou, Vladimira 518, Voxela, Atmo Music, UDG, Vladimíra Mišíka, Václava Neckáře, Elis, Xindla X, Lukáše Pavláska, Ivu Pazderkovou, Support Lesbiens, Michala Hrůzu a další.


Festival nadělil celému publiku ohromný dárek v podobě festivalového songu „Nad Sázavou“ jež nazpívalo seskupení s názvem „Sázava Klan“, jehož členy jsou Bára Basiková, Kamil Střihavka, Michal Malátný, Tomáš Hájíček, Michael Ví, Support Lesbiens, Elis, Imodium, Bořek Slezáček, Genny Chiatti, Lukáš Pavlásek a Vincent Richards a další. Videoklip je ke zhlédnutí zde. To vše díky skvělému zázemí a podpoře hlavního pořadatele festivalu – Xanadu Catering – jsme tento jedinečný projekt vůbec mohli realizovat.


Třeba se ptáte, zdali je to vše? Ani náhodou! 15tiny slaví každý jen jednou a to pořádně, proto máme další překvapení – na festivalu přibyde ke stálým 3 scénám další !  Nese název „Rock ´n´ More stage“!  Scéna bude hrát v pátek a v sobotu vždy od 16 – 23 hodin. Vystoupí například – Krucipüsk, Imodium, The Cell, Prague Conspiracy a mnoho dalších, rockovou část festivalu podpoří svými výkony na ostatních scénách například: Škwor, Wohnout, Blue Effect, Vypsaná Fixa, Vladimír Mišík a další.


Další novinkou v letošním roce je již dříve avizovaná FAMILY FUN ZONE. Dětský koutek pro rodiny s dětmi obohatí žlutá rodinka – THE SIMPSONS ze Springfieldu! Samozřejmě rodiče budou moci své ratolesti nechat v koutku na hlídaní a užít si s nimi i další atrakce. V jednom dni se můžeme setkat              i s legendárním hercem a daberem Barta Simpsona – Martinem Dejdarem .


Aby toho nebylo málo, tak samozřejmě nejhlavnější a velkolepé oslavy 15. výročí, které proběhnou 30. 7. – 1. 8. 2015 ve Světlé nad Sázavou, předchází jim zahřívací kolo – Narozeninový WARM UP SÁZAVAFESTU – dne 22. Května 2015 v Klubu OKO, Havlíčkův Brod. Zde vystoupí kapela STO ZVÍŘAT (slaví 25 let), kapela VOLANT (slaví 20 let) a DJské duo Prague Swingmasters! Vstupné na akci je 200,- Kč. Vstupenky zakoupíte v Klubu Oko i na místě (pokud budou). Ve 21,00 začnou Sto Zvířat a ve 23,00 pokračuje Volant dále následuje elektroswing party! Tak neváhejte, protože se bude soutěžit o drinky a vstupenky na festival. A kdo nevyhraje vstupenky, může vyhrát poukaz na konzumaci v restauraci Pivní Ráj či kubánském restaurantu Buena Vista v Jihlavě.


V současné době máte možnost zakoupit vstupenku za 890,-Kč a druhou dostanete zdarma! Akce trvá do 15.6. 2015. Zároveň můžete zakoupit i vstupenky do kempu a jednodenní vstupenky na sobotu, kdy vystoupí právě zmiňovaní Kosheen (GB), Alphaville (DE), Tomáš Klus, Kamil Střihavka, Xindl X, Support Lesbiens, Václav Neckář s kapelou FiHa. Za generaci vycházejících talentovaných umělců – Voxel, Elis a Pavel Callta. Za zmínku stojí i informace, že Voxel je držitelem ocenění „Hvězda internetu“ ankety Český Slavík Mattoni 2014 a Elis je „Objev roku“ ve stejnojmenné anketě.


Hlavním pořadatelem festivalu je XANADU-Catering. Mediálními partnery festivalu jsou: Euro AWK, Rail Reklam, Hyper media, ÓČKO TV, síť radií Kiss.

Partnerem Sázavafestu je Český slavík Mattoni. Vítěz hlasování kategorie Objev roku 2014 – zpěvačka Elis tak díky této spolupráci vystoupí i v rámci festivalu.
www.sazavafest.cz | www.facebook.com/sazavafest.official

Ušetřete 50 % za jízdenku. Také letos přinášíme pro návštěvníky tohoto festivalu výhodnou nabídku VLAK+.Sázavafest se slevou 50 % ze zpátečního jízdného. První den platnosti tohoto cestovního dokladu může být 30., 31. července nebo 1. srpna, poslední den platnosti je vždy 2. srpna 2015.Jízdenku zakoupíte u pokladní přepážky ČD a pak už ji jen stačí pro cestu zpět nechat orazítkovat u stánku Českých drah v areálu festivalu.

VSTUPENKY JE MOŽNÉ ZAKOUPIT ZDE

 

Top