Madonna RebelHeart Tour

SOBOTA 7. LISTOPADU, PRAHA O2 ARENA
MADONNA OZNAMUJE 35 TERMÍNŮ SVÉHO KONCERTNÍHO TURNÉ ‚REBEL HEART‘ V EVROPĚ A SEVERNÍ AMERICE.

FAN KLUB: 10. 3. 2015 10:00 – 11. 3. 2015 17:00
LIVE NATION KLUB: 13. 3. 2015 10:00 – 16:00
OFICIÁLNÍ PŘEDPRODEJ BUDE ZAHÁJEN 16. BŘEZNA 2015 V 9:00 HODIN
CENY VSTUPENEK: 1 150 - 5 760 KČ

Seznam koncertních termínů Madonny v rámci vysoce očekávaného turné „Rebel Heart“ čítající 35 měst byl dnes ofi ciálně oznámen společností Live Nation. První koncert turné je ohlášen na 29. srpna v Miami na Floridě. Následovat budou představení v New Yorku, Los Angeles, Chicagu, Philadelphii, Bostonu, Vancouveru, Montrealu a v několika dalších městech, včetně San Juanu v Portoriku. V návaznosti na severoamerickou část turné Rebel Heart odstartuje Madonna 4. listopadu v Kolíně evropskou sérii koncertů, během které mimo jiné navštíví Barcelonu, Paříž, Londýn, Glasgow a také Prahu. Kompletní seznam koncertů naleznete níže. Vstupenky na The Rebel Heart Tour budou v prodeji od 16 března. Termíny v Austrálii a Asii budou oznámeny v dohledné době. Turné uvádí společnost Live Nation Global Touring.

„Madonna je i nadále jednou z nejúspěšnějších koncertních umělkyň v historii - její vystoupení jsou legendární a my jsme nadšeni, že se vrací na turné.
Arthur Fogel, prezident Global Touring a předseda správní rady Global Music

Madonnino Turné „Rebel Heart“ navazuje na vydání alba Rebel Heart, které bude v České republice, Německu a Japonsku k dispozici 6. března 2015, v dalších evropských státech 9. března, v Severní Americe pak o den později. Nadšené recenze na Madonnino třinácté studiové album mimo jiné uvádějí:

„Královna popu bude opět vládnout - Madonna vydává svou nejlepší desku za posledních 17 let a jedno z nejúžasnějších alb své dosavadní kariéry.“ 
The Sun (UK)

„Není to zážitek s Madonnou jako celebritou nebo módní ikonou, ale s Madonnou, kterou posloucháme celá desetiletí: Madonnou zpěvačkou.“ 
NY Times

Top