Sébastien Legér (FR) se vrací v březnu do Prahy

Sébastien Legér (FR) se vrací v březnu do Prahy
Termín: 27. 3. 2015


Praha, 19. února 2015 - Miláček českého publika, francouzský sympaťák a prvotřídní dj Sébastien Legér (FR) přijede v březnu do ROXY představit mimo jiné i velké množství čerstvého materiálu, vycházejícího pod jeho novou značkou Temple of Lions. Support obstarají Loutka, Fatty M a Adam Cloud.
Událost na FB

Sébastien Legér je v ČR jako doma a není se čemu divit. Jeho dosavadní vystoupení v ČR, jak v klubech, tak na festivalech, byla hodnocena skvěle a získala usměvavému Francouzovi mnoho nových fans. Sébastien ve svých setech kombinuje svěží housové rytmy s prvky minimalu, elektra, ale i tech-housu. Sébastién má cit pro atmosféru v klubu a je známý svou schopností během setu zcela změnit energii na tanečním parketu. Je velmi aktivním producentem a autorem nesmrtelných releasů, především Jaguar, Hit Girl nebo Aqualight, které ve všech různých remixech zní v klubech doteď.

Sébastien je vlastníkem labelu Mistakes Music a nově od podzimu 2014 i Temple of Lions, kde dává prostor spíše undergroundovějšímu soundu. Při produkci spolupracuje s giganty jako Ovum rec. (Josh Wink), Intec rec. (Carl Cox), ale za parťáka ho berou i Justin Timberlake nebo Arman van Helden. Špičková produkce a především energická až taneční vystoupení za djským pultem z něj za více než 15 let kariéry udělala dlouhodobě jednoho z nejžádanějších.

27. 3. 2015, open 22:00
Sébastien Léger (FR) @ ROXY
Support: Adam Cloud, Fatty M, Loutka
2nd stage: Eddie Mur, Eska







www.roxy.cz

Top