Funk Effect nahradí zrušené vystoupení už v dubnu

Funk Effect nahradí zrušené vystoupení už v dubnu
Termín: 3.4. 2015

Praha, 16.2.2015 – Fanoušci francouzského live drum&bassového projektu Funk Effect dostávají náplast za zrušené únorové vystoupení. Už 3. dubna si vychutnáme skvělou live show na 5 decků. Support bude doplněn brzy.
Majitelé vstupenek na únorové zrušené vystoupení dostanou při předložení vstupenky u vchodu vstup zdarma.

Událost

Funk Effect je fresh francouzský projekt, který přináší nový vítr mezi ohraná drum&bassová jména. Přísný djský skill, nová produkce a zábavná live performance na 5 decků jsou důvody, které táhnou tuto trojici nahoru. Ocenění Discovery Project na EDC Las Vegas a nominace na Newcomer Of The Year od DNB Areny jsou důkazem toho, že je třeba tyto kluky sledovat. Během live vystoupení na 5 gramofonů/CD playerů v kombinaci s nadupanými mašinkami typu Pioneer SP1 kombinují svou produkci se selekcí drum&bassu a drumstepu v nečekaných mixech a live mash-upech.
EN
ROXY announces new date for drum&bass live show of french famous Funk Effect. French duo incl. awarded DMC champion DJ Skillzs will finally bring their 5 deck performance for the first time in the Czech Republic. All ticket holders from 6th February will be granted free entrance.

3.4.2015, open 22:00
Funk Effect (FR) @ ROXY
Support: TBA



www.roxy.cz

Top