Metalové legendy živě - METAL ALL STARS - oznamuje nový termín pražské show!

Metalové legendy živě - METAL ALL STARS - oznamuje nový termín pražské show!

Světové turné hvězdného projektu METAL ALL STARS, které bylo z důvodu zaneprázdnění některých účinkujících přesunuto na jaro 2015, potvrzuje první nový termín. Termín koncertu v Praze, a to jako prvního v novém harmonogramu! Tříhodinový nářez od těch největších jmen světové metalové scény se uskuteční v pátek 24. 4. 2015 v nové hale Forum Karlín Praha.

Největšími ozdobami projektu jsou bezesporu hlas a kytara Zakka Wyldea. Ten bude hrát hity BLACK LABEL SOCIETY a možná přijde i na vzpomínku na léta strávená s Ozzy Osbournem. Ty největší pecky DREAM THEATER do publika pošle zpěvák sk. DREAM THEATER James LaBrie. Joey Belladonna z ANTHRAX kromě hitů své domovské kapely zazpívá taky hity BLACK SABBATH nebo RAINBOW. Zahraje a zařve na nás i Cronos, frontman anglických VENOM. Mnozí budou potěšeni i přítomností někdejšího dlouholetého frontmana legendy prog metalu QUEENSRŸCHE - zazpívá nám Geoff Tate. Basu bude trápit Dave Ellefson - zakladatel a člen skupiny MEGADETH. Thrash metal a umění party TESTAMENT bude reprezentovat Chuck Billy. Jako nově potvrzený člen hvězdného týmu přibyl někdejší hlas IRON MAIDEN Paul Di'Anno. Na léta strávená nejen s MANOWAR hudebně vzpomene vůdčí osobnost skupiny DEATH DEALER Ross the Boss. Dorazí i bráchové Vinny Appice a Carmine Appice, kteří své umění zanechali na mnoha deskách BLACK SABBATH, DIO, VANILLA FUDGE nebo CACTUS. Hostem jediné show METAL ALL STARS u nás bude i talentovaný kytarista Gus G., známý hlavně jako člen sk. FIREWIND a kolega Mr. Osbournea. Z Ozzyho kapely k nám přijede i Rob Blasko Nicholson, který roky hrál u Roba Zombieho. A jak to bývá, v těchto monstrózních projektech nesmí chybět ani ženský vokál. Ten obstará Kobra Paige z kapely KOBRA AND THE LOTUS. Její setlist je více než pestrý a kromě svých hitů sáhne po těch od IRON MAIDEN, BLACK SABBATH, MOTÖRHEAD a MANOWAR!

Před nimi nám ušní bubínky namasírují a na rachot nás připraví dvě metalové bandy z Kalifornie - pětice CAGE a SUPERFIX. CAGE se na heavy metalové scéně pohybuje už 22 let a v zámoří má obrovskou základnu fanoušků. Hlavně díky melodické heavy / power metalové tvorbě a koncertním show přeplněných energií, stejně jako díky postavě frontmana Seana Pecka, který je aktuálně i hlasem skupiny DEATH DEALER. SUPERFIX je naopak mladou kapelou, ovšem její alternativní hard rock / metal vás polapí od prvních tónů. Hlavní postavou skupiny je Kalen Chase, který několik let strávil s kapelou KORN.

Vstupenky na show ikon světové metalové scény v pátek 24. dubna 2015 vyjdou na 690,- Kč k stání v prostoru, 890,- Kč k stání před pódiem a 1290,- Kč k sezení na balkóně. Ke vstupence na koncert si můžete přikoupit i osobní setkání se všemi METAL ALL STARS před koncertem (focení, podpisovka, tour-triko a plakát k tomu) - stojí 1500,- Kč.

Dříve zakoupené vstupenky (na původní termín) samozřejmě zůstávají v platnosti. Pokud někomu nový termín nebude vyhovovat, může vstupenky vrátit tam, kde je zakoupil. Musí však tak učinit nejpozději do 31. ledna 2015 - po tomto termínu už nebude možné vstupenky vracet!

Top