Jubilejní XV. ročník Sázavafestu (30.7.-1.8.2015) oznamuje další hvězdy!

Jubilejní XV. ročník Sázavafestu (30.7.-1.8.2015) oznamuje další hvězdy !

VSTUPENKY JE MOŽNÉ ZAKOUPIT ZDE

Slavná německá formace Alphaville v čele s charismatickým zpěvákem Marianem Goldem vystoupí 1.8. v magickém prostředí zámeckého lesoparku ve Světlé nad Sázavou. Zazní všechny slavné hity jako „Forever Young“, „Big In Japan“ nebo „Sound Like a Melody“ nebude chybět i aktuální tvorba.



Blahopřát Sázavafestu k jubileu přijede také legendární „Ježíš“ Kamil Střihavka. To nejlepší z jeho slavné kariéry včetně nestárnoucího hitu „Země vzdálená“ uslyšíme rovněž 1.8.


Účast již předtím mimo jiné potvrdili: Tomáš Klus, Mig 21, Tata Bojs, Škwor, Sto Zvířat (oslaví 25 let), Vypsaná Fixa (oslaví 20 let), Michal Hrůza, Wohnout, Xindl X, Michal Viewegh a také soubor Na Stojáka v čele s komikem Lukášem Pavláskem.

Připravují se speciální akustické sety hlavních účinkujících, divadelní vystoupení, bollywoodské tance (Om Dance Academy)a tradičně vystoupí i vítěz kategorie Objev roku v nejprestižnější soutěži Zlatý Slavík – zpěvačka Ellis.

Sledujte náš facebook, velká vánoční akce již spuštěna! Lístky již v prodeji za příjemných 500,- Kč. Při koupi 2 vstupenek zaplatíte pouze 800,-. Pozor ! Limitovaná edice.

VSTUPENKY JE MOŽNÉ ZAKOUPIT ZDE

Top