Portless zakončí podzimní Unicef tour v ROXY

VSTUPENKY >ZDE<
 
Praha, 25.11.2014 - Portless zakončí jejich podzimní tour pro Unicef už 2. 12. v ROXY. Přizvali si k tomu dva speciální hosty a slibují i písně, které jsme v jejich podání ještě neslyšeli. Zpěvák Kryštof Michal se rozpovídal o tom, proč si tuto událost určitě nenechat ujít.

 
"Po skvělém létě jsme chtěli navázat i naší vlastní koncertní šňůrou, mít tak na hraní nových písní více prostoru a podpořit správnou věc. To se nám i díky Komerční bance a Unicefu podařilo. " říká Kryštof Michal a zároveň prozrazuje, v čem bude pražský koncert jiný než letní koncerty. "Tak za prvé je smutné po hodině končit, když cítíte, že lidé by se bavili dál... takže délkou koncertu zaprvé. Za druhé bude programově ještě bohatší. Ti, kteří nás v létě viděli si jistě všimli, že jsme zařadili do programu i věci převzaté (Limp Bizkit-Take a Look Around)"
 
Vedle Michala tvoří Portless další bývalí členové Support Lesbiens – kytarista René Rypar, baskytarista Jan Daliba a bubeník Zbyněk Raušer Portless již od začátku spolupracují s nadací Unicef pro kterou napsali i píseň Run Away. Klip k této je součástí právě probíhající kampaně k 25. výročí podepsání Úmluvy o právech dítěte .“Pro nás je to jisté poslání a chci aby se lidé pomoci nás a našich koncertů dozvěděli , že můžou pomoci” říká basista Honza Daliba .
 
V ROXY zazní nové písně, ale i ty staré, které fanoušci znají z dob, kdy členové kapely vystupovali v Support Lesbiens: Sweet Little Something, Bet My Soul, Cliche, ale v nových úpravách. Jako host turné vystoupí raper Henry D. a kapela Lola Běží.
 
facebook
 
2.12.2014 PORTLESS @ ROXY
special guest: Lola Běží, Henry D.
  


VSTUPENKY >ZDE<
 
Web:
http://www.portless.cz/
http://roxy.cz/

Top