ZMĚNA: THE TENORS V O2 ARÉNĚ SE PŘESOUVAJÍ NA 17.6.2015

The Tenors se do Prahy těší s novou koncertní show!

Nové album. Nová koncertní show. Fanoušci čtveřice The Tenors se mohou v Praze těšit na dokonalý umělecký zážitek.

The Tenors měli u nás původně vystoupit už v listopadu 2014, jejich management se ale s organizující agenturou dohodl na přesunutí termínu na příští rok. Při této příležitosti obě strany slíbily, že nové datum oznámí v nejbližších dnech a tento slib také plní. Kanadští pěvečtí mágové vystoupí v Praze 17.6.2015.

Jedním z důvodů přeložení koncertu bylo nahrávání nového alba. Victor Micallef, Clifton Murray, Remigio Pereira a Fraser Walters jsou nejen uznávanými pěveckými osobnostmi, ale zlato ve svých hlasech na pódiu vždy ještě vyšperkují svým charizmatem a neopakovatelným šarmem. Proto nelze pochybovat o tom, že jejich nová koncertní šou bude dokonalá a naváže na jejich talent, díky němuž v minulosti spolupracovali s legendami jako například Paul McCartney, Celine Dion, Andrea Bocelli, David Foster nebo Sheryl Crow, respektive dostali pozvání zazpívat britské královně Alžbětě II.

Vstupenky na koncert 17.6.2015 v pražské O2 aréně si můžete zakoupit v síti Ticketportal.cz.

Vstupenky zakoupené na původní termín zůstávají v platnosti, vstupné se nevrací.

V případě dotazů ohledně změny termínu se obraťte na pořadatele Bonus Vision s.r.o., pana Dominika Beslera e-mail: dominikbesler@gmail.com

facebook: https://www.facebook.com/BonusVision.sk

Top