Po vystoupení Maceo Plexe už noc nikdy nebude stejná

Po vystoupení Maceo Plexe už noc nikdy nebude stejná
Termín: 24.10. 2014

 
Praha, 13.10.2014 – Maceo Plex aka Maetrik aka Mariel Ito je jedním z aktuálně nejvlivnějších producentů na elektronické scéně. Špičková house i techno produkce a cit pro jedinečnou stavbu dj setů jsou důvody, proč se všem vyplatí sledovat každý nový počin tohoto americko-španělského leadera posledních let. V rámci páteční oslavy narozenin BE 22 ho doprovodí resident klubu Ushuaia, Švýcar Andrea Oliva.
 
"Hluboko v mechanických obvodech cizího hostitele známého jako Maetrik najdete složitou pavučinu jemnou jako prach připomínajících to, co by se dalo nazvat duší. Ta duše, které řídí a manipuluje každý pohyb svého hostitele, se konečně začíná objevovat. Její jméno je Maceo Plex." napsal Resident Advisor v roce 2010. Byl to rok, kdy Maceo opustil temnější stránku svého já Maetrika a posunul se více do končin, kde samotný feeling určuje, kam se hudba během další časové jednotky posune a co budou toužit ostatní následovat.
 
Trend-setter a feeling maker je to, co charakterizuje nejlépe osobnost skrývající se za pseudonymem Maceo Plex. Releasy na labelech Cocoon, Dumb Unit nebo Minus, několik stěžejních alb počátku 21.století a nevyčerpatelný seznam remixů stojí za aurou, která ho poslední léta obklopuje. Cit pro moment, groove a atmosféru v místnosti, ve které působí, je zárukou, že každý večer v jeho společnosti dosahuje až eklektických rozměrů.
 
Kdo již Macea zažil, ví a kdo nevěří výše napsanému, měl by si to otestovat na vlastní duši. Noc už nikdy nebude stejná.
 
Macea Plexe v pátek podpoří skvělý producent a tvář úspěšné klubovky Ants v klubu Ushuaia Andrea Oliva a celou show bude doprovázet kreativní 3D video-mapping mezinárodní skupiny KinoCirkus.
 
24.10.2014, open 22:00
Maceo Plex (USA/ESP) @ ROXY
Andrea Oliva (CH)
Support: Fatty M, Lumiere
2nd stage: Tomics, Cubik
3D mapping &Visuals by KinoCirkus
FB event: http://www.facebook.com/events/641802755878751
 

Conjure Superstar



Live at Boiler Room

 

ROXY: www.roxy.cz
https://www.facebook.com/MaceoPlex
http://www.andreaolivamusic.com

Top