Armin Only Intense v Ostravě se blíží - vstupenky na stání jsou vyprodané!

Armin Only Intense v Ostravě se blíží - vstupenky na stání jsou vyprodané
 
Armin Only Intense
31. 10. 2014
Ostrava, ČEZ Aréna
Předprodej v síti Ticketportal

Ostravská ČEZ Aréna se 31. října zařadí do seznamu zastávek světové tour Armin Only Intense. Šestihodinové show pro 11 000 návštěvníků bude dominovat přes 20 metrů široká a 14 metrů vysoká scéna s pohyblivou dekorací, která bude osazena kromě kvalitním LED systémem také špičkovou pyrotechnikou. Nic by to však nebylo platné, pokud by tuto show neuvedl do pohybu více jak dvacetičlenný tým produkčních techniků, kteří cestují s Arminem po celém světě a přiletí tak i do Ostravy. Ozvučení bude zajištěno kombinací zvukových aparátů L-Acoustics K1 a modernějšího K2.
V předprodeji je možné zakoupit vstupenky už jen pouze do sektorů.

Nově bude od 13.10. spuštěn prodej vstupenek na další tribunu kategorie VIP Silver (s touto vstupenkou je možný vstup i na plochu - stání). Vstupenky pouze na stání jsou kompletně vyprodané.

Armin van Buuren – Hystereo

<

 

Show je vedena s každou další zastávkou téměř do dokonalosti. Realizují se a zkouší nové nápady, které se postupně stávají součástí představení. Během letní přestávky bylo navíc i dostatek času pro radikálnější inovace. Sám Armin tvrdí, že se celý koncept výrazně zrychlil, je dynamičtější a zkrátily se pauzy, takže to jako celek působí ještě více energičtěji než předtím. Drobné změny proběhly také v kostýmech, choreografiích artistů a v sestavě živých vstupů.
Součástí jsou nově také speciální náramky na rukou umělců, které dokážou synchronizovat jejich pohyb s vizualizacemi na projekcích.

Vstupenky na jediné vystoupení Armin Only Intense v roce 2014 v rámci České republiky, Polska a Slovenska zakoupíte exkluzivně v síti Ticketportal.

VSTUPENKY >>> ZDE <<<

Top