Poslední vstupenky na Armin Only Intense v Ostravě jsou v prodeji

Armin Only Intense
31. 10. 2014
Ostrava, ČEZ Aréna
Předprodej v síti Ticketportal

VSTUPENKY >>>ZDE<<<

Pokud stále váháte s nákupem vstupenek na jediné vystoupení Armina van Buurena v Ostravě, kam přiveze show Armin Only Intense, určitě se nerozmýšlejte dlouho. Výběr z kategorií vstupenek se s blížícím se datem 31.10.2014 velmi rychle zmenšuje. Aktuálně zbývá na stání pouze 200 kusů a v sektorech jsou volná místa už jen pro 1.500 návštěvníků.
Vzhledem k tomuto velkému zájmu byly po dohodě s agenturou ALDA uvolněny do prodeje i sektory A2 a B2, díky čemuž se mírně navýšila kapacita haly. V případě, že se všechny vstupenky vykoupí v předprodeji, tak původně plánovaný prodej na místě bude zrušen.
Zajímá-li vás, jak probíhají přípravy jedné z největších tanečních tour současnosti, stačí sledovat aktuální vydání dokumentů Armin Only Intense Road Movie, kterých vzniklo v rámci tour Intense již úctyhodných sedmnáct.

Každá Arminova show je však unikátní a pro každé město je nachystáno nějaké překvapení, které si připravují buď přímo členové souboru nebo samotný Armin. K vrcholům patří např. skvělé improvizace na živé hudební nástroje a fanoušky velmi ceněný set odehraný z vinylů. Každá skladba v rámci show má vlastní příběh, který ožívá díky dokonalé souhře profesionálního týmu, který patří k nejlepším na světě. To vše pod hudební taktovkou Armina van Buurena.

Armin Only Intense – Mexico


Armin Only Intense – Vancouver


Kompletní archiv najdete na: www.arminonly.com/cz/en/roadmovie
 
Vstupenky na jediné vystoupení Armin Only Intense v roce 2014 v rámci České republiky, Polska a Slovenska zakoupíte exkluzivně v síti Ticketportal.

VSTUPENKY >>>ZDE<<<

Pořádá Celebration.sk


Top