PYŽAMO PRO ŠEST, ProDivadlo - PREMIÉRY 4. A 5. ŘÍJNA 2014!

Pyžamo pro šest, ProDivadlo exkluzivně na ticketportal.cz
Praha Hlavní nádraží - Fantova budova, kulturní sál
Wilsonova 300/8, Praha 2
Brilantní konverzační komedie Marca Camolettiho z roku 1980 v netradičním prostoru pražského hlavního nádraží.
Premiéry 4. a 5. října 2014

Vstupenky na Marc Camoletti: PYŽAMO PRO ŠEST, ProDivadlo 
<<<

Ve dnech 4. a 5. října 2014 se na pražském Hlavním nádraží uskuteční premiéry konverzační komedie od nejhranějšího světového dramatika Marca Camolettiho. Komedii Pyžamo pro šest uvádí společnost ProDivadlo.
Projekt je pořádán ve spolupráci se společností České dráhy, a.s.

MARC CAMOLETTIPRODIVADLO, PYŽAMO PRO ŠEST EXKLUZIVNĚ NA TICKETPORTAL.CZ
dramaturgie a režie Lenka Šebek Loubalová
překlad Vitězslava Pospíšilová
scéna Jaroslav Šebek
technická spolupráce Josef Bílek
v hlavní roli Petr Vršek, člen Divadla Ypsilon
V dalších rolích alternují
Daniel Šváb / Jiří Šafránek, Alžběta Stanková / Barbora Skočdopolová, Renata Rychlá / Romana Sittová, Jiřina Vacková / Natálie Topinková, Jakub Slach / Kryštof Nohýnek.

Camoletti zasadil příběh do jediné místnosti letního sídla na předměstí Paříže. Humornou a situační formou ztvárnil vše, co se může přihodit, pokud člověk nestihne vlak. Bravurní komedií prostupuje i autorova stěžejní myšlenka: "Nemůžeme-li nikomu důvěřovat, je život jedno velké zklamání".
Režie se ujala Lenka Šebek Loubalová, která k příběhu dodává: "Autor v komedii rozehrál osudy různých společenských vrstev, které v běžném životě nemají mezi sebou nic společného. Jediným pojítkem mezi nimi jsou vtipně zpracované dějové zvraty a momenty, které vzniknou nechtěnou záměnou jmen".

Brilantní komedie o partnerských vztazích a milostných trojúhelnících se představí v secesně vyzdobeném sálu nádražní budovy, který před více než sto lety navrhl architekt Josef Fanta.
Nestandardní je i uspořádání hlediště a scény. "Pro tuto komedii jsme zvolili amfiteátrové sezení, při kterém diváci sedí pouze ve dvou řadách, a jsou tak v blízkém a přímém kontaktu s herci, což ještě více umocňuje prožitek ze hry", doplňuje Jaroslav Šebek, tvůrce netypického divadelního prostoru.
"Divadelní hry s drážní tématikou se na divadelních prknech občas objevují, ale divadlo na hlavním nádraží republiky je evropským unikátem", říká Lenka Šebek Loubalová.
Kromě výjimečného místa, předních českých herců a komedie z reálného života se mohou diváci těšit i na dokonale připravené kostýmy, mezi nimiž nechybí ani skutečný norkový kožich. Scénu dotváří pravý historický nábytek, který si může divák po představení zakoupit a tím zajistit obměnu scény na další představení.

Režisérka Lenka Šebek Loubalová se s Marcem Camolettim osobně znala, a proto v jeho komediích dokáže jedinečně vystihnout autorovy myšlenky. Marc Camoletti dokonce v roce 1992 nabídl Lence Šebek Loubalové angažmá v jeho francouzském divadle.

Vstupenky můžete zakoupit na prodejních místech Ticketportal a též on-line
přímo na ticketportal.cz - vytiskněte si je v pohodlí svého domova - HOMEtickets!

SLEVY, cena po slevě 200 Kč
DÍTĚ
, jež nedosáhlo plnoletosti / STUDENT s platným dokladem o studiu, jenž nedosáhl věku 27 let
/ SENIOR ve věku 65 let a více

Termíny:

04.10.2014 19:00 (So)

PYŽAMO PRO ŠEST, ProDivadlo, PrahaVSTUPENKY05.10.2014 19:00 (Ne)PYŽAMO PRO ŠEST, ProDivadlo, PrahaVSTUPENKY11.10.2014 19:00 (So)PYŽAMO PRO ŠEST, ProDivadlo, PrahaVSTUPENKY18.10.2014 19:00 (So)PYŽAMO PRO ŠEST, ProDivadlo, PrahaVSTUPENKY

INFORMACE PRO VOZÍČKÁŘE A DRŽITELE PRŮKAZU ZTP/P
· Sleva: pro vozíčkáře, držitele průkazu ZTP/P a jednu osobu jako doprovod držitele průkazu ZTP/P, cena po slevě 150 Kč. Sleva je k dispozici na prodejních místech Ticketportal i on-line na ticketportal.cz, příslušnou slevu zvolte v nákupním košíku.
· Přístup: ztížený přístup po schodišti, výtah s omezenou plochou

-TH-

Top