Deset zážitků, které byste si na festivalu Let It Roll neměli nechat ujít!

LET IT ROLL OPEN AIR 2014

Termín festivalu: 1. – 2. 8. 2014
BENEŠOV, Areál bývalých kasáren
7. ročník největšího elektronického festivalu v ČR


VSTUPENKY >>> ZDE <<<

Deset zážitků, které byste si na festivalu Let It Roll neměli nechat ujít!
Praha, 22. 7. – Letošní Let It Roll nabízí kromě masivního line up a hromady nezapomenutelných zážitků, návraty velkých legend a především skvělou zábavu. Už víte, koho si rozhodně nechcete nechat ujít a co všechno na vás čeká? Připravili jsme pro vás 10 tipů, které podle nás stojí za to.

OPENING SHOW // MAIN SQUARE
Awaiking of Monsterbot patřilo k jednomu z největších zážitků a zároveň momentů minulého letního Let It Rollu. Ani letos tomu nebude jinak! Samotné hlavní pódium nabídne neskutečnou podívanou, která také díky spolupráci se světoznámým výtvarným projektem Makula získá úplně jiný rozměr.


NETSKY LIVE
Netsky se stal s jeho ohromující show doprovázenou živou kapelou během krátké doby jednou z nejžádanějších live vystoupení elektronické hudby na světě. Netsky dorazí do Benešova v plné síle a fanoušci největšího drum and bassového festivalu v Evropě si, tak budou moci vychutnat jeho live show v rámci sobotní Hospitality night na hlavním pódiu společně s předními jmény světoznámého vydavatelství Hospital Records.

CAMO & KROOKED present ZEITGEIST
Rakouské duo Reinhard Rietsch a Markus Wagner, známí jako Camo & Krooked se na světové d'n'b scéně rychle stali opravdovým fenoménem. Na Let It Roll Open Air 2014 představí live projekt Zeitgeist, s kterým letošní rok uskutečnili světovou tour, které slavila u fanoušků zlomených beatů velký úspěch!


UNIKÁTNÍ STAGE DESIGN FESTIVALU LET IT ROLL
Festival Let It Roll má vždy unikátní pódia, navržené a postavené na míru i letos tomu nebude jinak, právě naopak. Na letošním unikátním festivalovém designu se podílí desítky umělců a architektů z celé České republiky. Během festivalu tak můžete postupně navštívit místa, jako Port, Undergound, Madhouse, Factory a Main Square s monstrózním hlavním pódiem.


 


WILKINSON
Britský producent Wilkinson bezesporu patří mezi nejúspěšnější drum and bassové producenty současnosti. Jeho raketový vzestup odstartoval vydáním debutového alba "Lasers Not Included". V červenci minulého roku vydal úspěšný track Heartbeat, který se objevil v setech snad všech DJ's po celém světě a stal se nepsanou hymnou minulého ročníku letního Let It Rollu a to byl teprve začátek.

MEFJUS b2b MAZTEK
Letošní ročník festivalu Let It Roll nabídne několik hudebních premiér. Jednou z nich bude i společný b2b (back to back)set producentů Mefjuse a Mazteka. Tato dvojce producentů rozhodně patří mezi jedny z nejaktivnějších a inovátorsky nejzajímavější projekty současného tech d'n'b.
 

DIRTYPHONICS
Francouzský projekt Dirtyphonics prošel od svých začátků obrovským vývojem. Za dobu svého působení na světové elektronické scéně dokázali nejednou překvapit svou různorodou produkcí a energickými live show. Na letním Let It Rollu se představí ve dvojčlenném DJ setu, kde oslaví 18-té narozeniny D&B Areny!

FUN ZONE / DOPROVODNÉ AKTIVITY
Po loňském zavedení doprovodných aktivit pořadatelé obohatili program o další dění, kterým se budete moct zabavit na celé sobotní odpoledne a podvečer. Těšit se můžete například na: ARCADE VIDEOHRY, VODNÍ BITVU, PAINTBALL ZONE, WORKSHOP S HEADLINERY FESTIVALU.

 
TC
Po více než tříleté pauze, slaví britský producent TC návrat a to ve velkém stylu. Tvůrce legendárních tracků, jako Where Is My Money, Jump, má na svědomí současné hity Tap Ho a Get Down Low, které v krátké době oblétli celý svět a našli si místo v setech snad každého DJe. Do ČR zavítá po velmi dlouhé době a rozhodně se na české publikum důkladně připraví!


PERFORMANCE SHOW
Návštěvníci se mohou i letos těšit na originální performace shows, doprovázené fireshow, žongléry, akrobaty. Oba dny nás čekají průvody, povedou z kempu vždy půl hodiny před otevřením hudebním areálu a další pak půl hodiny před otevřením hlavní stage.


Letní festival se koná 1. až 3. srpna 2014 v Benešově, ve Středočeském kraji. Předprodej vstupenek na tento jedinečný a atmosférou nabitý festival můžete zakoupit v síti Ticketportal.cz . Vstupenky je také možné pořídit v kamenných předprodejích Growshop.cz, Chill boards, Maxim Underground a Storm club.


Souhrn zveřejněných účinkujících:
NETSKY LIVE!, ANDY C,CAMO & KROOKED Present ZEITGEIST!,WILKINSON,DIRTYPHONICS,ED RUSH & OPTICAL,LONDON ELEKTRICITY,TC,BLACK SUN EMPIRE,LOADSTAR, FRED V & GRAFIX, THE UPBEATS,
METRIK, AYAH MARAR LIVE!, AUDIO,ICICLE,FAR TOO LOUD,NEOPHYTE, DC BREAKS,MEFJUS,NEONLIGHT,
PROLIX,MAZTEK,KENNY KEN,FRANKEE,ETHERWOOD, A.SKILLZ,BAILEY, 50,CARROT,DKS,THE,GREYS,A-SIDES,A.M.C,MACKY,GEE,JAYLINE,N.O.H.A.DJHIDDEN,PANDORUM,ALIENT,DONNY,C.A.2K,THE HARD WAY Live,MORTEM,DABS,RIDO,A-CRAY,FORBIDDEN SOCIETY,QO,PAUL SG,JAY ROME,HUNGRY BEATS,DFUNK,TWILIGHT & MILLA,SEBASTIANMORGENTAU,ALEGRIA,COMPLEX,SCOUNDREL & JJ,RIVALIZE,BROWN B,SCOPEX & ILLIST,PAYNE & JESTER,RFY,CRONICZ,THE SUSPECTS,PROMENADE, NCT, MC FLY DJ, SKUD, S KAY, MESSIAH, MC KRYPTOMEDIC, STATIK, MONNSTA, ADVERBLASTER, DIAZ SOTO, DINDE, RED BUSTA FLEX, FUNKSTA, LISHA MC, QANOK, KOOK, KATO, SEKTOR & SUBSEQUENT, WI, CYPOLIT, ONE WAY

+ čeští a slovenští top DJs.

Oficiální video:
Video z letního festivalu Let It Roll 2013:

VSTUPENKY>>> ZDE <<<

Oficiální webové stránky festivalu: www.letitroll.cz
Facebook page festivalu: www.facebook.com/letitrollcz
Facebook event: www.facebook.com/events/1412125782357378
Fotogalerie z Let It Roll Open Air 2013: http://www.letitroll.cz/galerie/let-it-roll-open-air-2013-fa4f0557.html

Top