Calvin Harris přiveze do Prahy ochutnávky z nového alba

Calvin Harris – Only Open Air Festival

08. 08. 2014, 17:00 – 05:00
Incheba Expo Praha
Calvin Harris, R3hab, Mark Knight, Ewa Shaw, Dubfire, James Zabiela, Pendulum dj set & Verse, Timo Maas, Dominique Jardin

Předprodej vstupenek  >>> ZDE <<<

Méně jak měsíc nás dělí od vystoupení Calvina Harrise v ČR, které proběhne v rámci Only Open Air Festivalu. Čekání dává fanouškům zároveň větší naději, že v Praze zazní další novinky z připravovaného studiového alba, ze kterého nám již představil letní hymnu Summer. Oficiální vydání dalších dvou singlů je naplánováno během následujících dvou měsíců.

Novinky si pro Prahu chystá také R3hab. V těchto dnech vychází skladba How We Party, kterou produkoval společně s italským duem VINAI. Novinka s Fedde Le Grandem je též na spadnutí.
V kolik a s kým přesně začne na pražském Výstavišti tato velkolepá party pro 15.000 návštěvníků prozradí pořadatelé festivalu 27.7., kdy bude zveřejněn kompletní program.

Vstupenky je možné zakoupit do 25.7. za aktuální zvýhodněnou cenu, po tomto datu dojde ke zdražení. Novinkou je limitovaná edice vstupenek, které platí pouze na večerní program od 22:00 do 05:00, kde vystoupí např. Dubfire nebo Pendulum - v předprodeji jsou označeny jako NIGHTPASS a stojí 950 Kč. Do prodeje jdou též nově balíčky obsahující vstupenku a zároveň ubytování v přilehlém hotelu blízko haly.
 
www.celebration.sk
www.facebook.com/OnlyOpenAirFestival

Top