Marmozets jako support pro Taking Back Sunday

Objev roku Marmozets (UK) jako support Taking Back Sunday v ROXY - 3.12. 2014


 
Praha, 1.7.2014 – Klub ROXY oznamuje velmi zajímavý support pro prosincový koncert Taking Back Sunday. Americké formaci bude předskakovat držitel ocenění Britský Nováček roku 2013 britská math-rocková kapela Marmozets.
 
Marmozets je v posledním roce jedno z nejvíce skloňovaných jmen mezi mladými kapelami na britské scéně. Energická formace skládající se z Becca Macintyre (vokály), Sam Macintyre (kytary), Jack Bottomley (kytary), Will Bottomley (basa/vokály) and Josh Macintyre (bicí) se dala dohromady na škole v roce 2011 a už ten stejný rok se jim podařio vydat první EP Passive Agressive následované releasem Vexed rok poté. Popularitě bezpochyby pomohly i prvotřídní recenze na alternativních hudebních serverech (Kerrang, Rock Sound).
 
Netrvalo to dlouho a už v roce 2013 Marmozetz podepsali smlouvu u respektovaného labelu Roadrunner Records (např. Nickelback, Korn), kde ještě tentýž rok vydali svůj v pořadí třetí singl Move Shake Hide. Nekompromisní a energický sound v čele se silným hlasem zpěvačky Beccy Macintyre neunikl rádiím a do parády si ho vzala dokonce i Zane Lowe na BBC Radio 1. V roce 2014 očekáváme vydání debutového alba a velmi pravděpodobně ho uslyšíme i naživo v prosinci v ROXY. Zatím nám musí stačit singl Captivate You (link níže).
 
Marmozets mají opravdu našlápnuto a je jasné, že jejich show bude více než solidní support pro očekávaný koncert Taking Back Sunday. Už aby byl prosinec!
 
EN
One of the British new talents on the scene Marmozets is announced as support for concert of Taking Back Sunday on 3rd 2014. The winner of The Best Newcomer 2013 (Big Cheese Mag) will bring their powerful show as a support act for the american headliner. Marmozets singed at Roadrunner Records in 2013 with their plans for new album and that promises one of the most interesting newcomers" debuts of the year 2014. We are sure Marmozets will present their new material live during the show on 3rd December 2014. Can"t wait!
 
Událost: http://www.facebook.com/events/628516547241422
 
Taking Back Sunday (US) – 3.12.2014
Start: 19:00
Support: Marmozets (UK)

Marmozetz - Captivate You


Marmozetz - Move Shake Hide

http://www.marmozets.co.uk/
http://roxy.cz/

Top