APOKALYPSA MAYAN CODE NABÍDNE 35 VYSTUPUJÍCÍCH

APOKALYPSA MAYAN CODE
30. listopadu 2012
BVV Brno 


Bližší info a vstupenky na APOKALYPSA 35   zde



Je to vůbec poprvé, kdy tento event, který probehně 30.11.2012 v pavilonu P v Brně, nabídne tak vysoký počet vystupujících umělců. Ti se představí v hubebních žánrech techno, hardtechno, house, tech-house a minimal.
Apokalypsa Mayan Code by tak měla dosáhnout svého dalšího rozvoje, tedy do podoby indoor electronic festivalu s více pódii a rozmanitostí hudebních stylů.

Tento 35 díl bude svou celkovou koncepcí vycházet z Mayské předpovědi, která dle určitého výkladu očekává konec světa v takové podobě v jaké jej známe dnes.  Aspoň tolik napovídá propracovaný Mayský kalendář jehož závěrečná epocha končí přesně 21 dnů po Apokalypse.

V současné době je Apokalypsa Mayan Code připravena a během 20ti dnů bude kompletně představena. Přesný termín neuvádíme, ale pečlivě sledujte Ticketportal.cz!

Apokalypsa 35 odstartovala předprodej již v roce 2011, kdy vstupenky za 399,- zmizely během 16ti dnů. Nyní jsou v nabídce tickety za konečné ceny 499,-, VIP za 999,- a VIP GOLD za 2499,-. Je velmi pravděpodobně, že s uveřejněním celé Apokalypsy budou standartní vstupenky vyprodány. Následně se cena bude opět zvyšovat.

ZATÍM ZVEŘEJNĚNÍ UMĚLCI:
David Moleon
Díky svým DJským schopnostem ho mnozí přirovnávají k Cristianu Varelovi či Benu Simsovi, tento Španěl však posunul laťku Djingu ještě o stupeň výš... více zde
Klaudia Gawlas
Tato německá DJka se za poslední roky vyšvihla mezi nejsledovanější evropské DJe a to především díky svému citu pro hudbu a skvěle zvládnutou techniku mixování... více zde
Underdogz
Uslyšíte, v České republice premiérově!, fůzi hardtechno setu a živých bicích v podání DJe Lukase a Malkeho! více zde

Bližší info a vstupenky na APOKALYPSA 35   zde
Top