Detail info
Close

IMAGE Black Light Theatre

IMAGE Black Light Theatre

Adresa: Národní 961/25, Praha 1-Staré Město Navigovat

Vstupenky

Popis

Divadlo IMAGE je dnes divadelním souborem s vlastní strukturou a pravidelným srdečním rytmem. Jeho jádro tvoří již několik let stabilní skupina tvůrců. Z jejich spolupráce vyrostl a v divadelním světě se prosadil soubor, který si zachovává svůj vlastní autorský rukopis – vlastní image. Práce autorů v přátelské atmosféře zrodila představení vyznačující se specifickými charakteristikami. Soubor se organizačně přizpůsoboval měnícím se podmínkám, rozšiřoval se, ale zachoval si svou vlastní tvář, pro kterou se stal nezaměnitelnou součástí pražské divadelní scény. Příběh Divadla IMAGE začíná v roce 1989, kdy Alexander Čihař a Eva Asterová odešli ze svého angažmá v jiném divadle rozhodnuti vybudovat vlastní divadelní společnost podle svých představ. Nezávislé, soukromé divadlo, založené na syntéze černého divadla, moderního tance, soudobé hudby a pantomimy. Divadlo, které přinese svým divákům kultivovanou zábavu, požitek z dobré hudby a krásného tance. To vše kořeněné řádnou dávkou osvobozujícího humoru. Projekt vznikl v nelehkých podmínkách, bez státní podpory, bez grantových finančních injekcí. Přesto se podařil a v roce 1990 se uskutečnila premiéra prvního představení „Jazzmime Stories“. IMAGE vstoupilo do divadelního světa jako nový, neznámý soubor, který si teprve získával renomé v malém sále klubu Lávka nedaleko Karlova mostu.

Divadlo je situováno v centru Prahy a je dobře dostupné pražskou MHD. Parkování v bezprostřední blízkosti divadla je možné pouze krátkodobě. Vchod do divadla je v pasáži Paláce Metro a je výrazně označen. Ve vstupu je umístěna pokladna.

Kapacita divadelního sálu je 319 míst. Sál má velkou elevaci zaručující vynikající viditelnost ze všech sedadel. V hledišti jsou vyhrazena místa pro imobilní diváky. Divadlo má výtah i invalidní WC. Je zajištěn pohodlný bezbariérový přístup do všech veřejných prostor divadla. Technická kabina pro zvuk i světla je umístěna v zadní části hlediště a je vybavena profesionálním digitálním světelným a zvukovým pultem včetně PC i7 SSD pro jednu přední a dvě boční projekce.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture IMAGE Black Light Theatre
picture IMAGE Black Light Theatre
picture IMAGE Black Light Theatre

Na mapě

google maps
Top