Detail info
Close

MEASURE FOR MEASURE

MEASURE FOR MEASURE

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

William Shakespeare: MEASURE FOR MEASURE (NĚCO ZA NĚCO)

Délka představení: 2 hod.

Režie: Guy Roberts, Překlad: Prof. Martin Hilský, Scéna: Markéta Trösterová-Fantová, Kostýmy: Eva Bellefueille

Hrají: DUKE VINCENTIO - Peter Hosking, ISABELLA - Abigail Rice, ANGELO - Scott Bellefeuille, LUCIO - Guy Roberts, ESCALUS - Sarah E. Budge, PROVOST -Patrick Bentley, CLAUDIO - Diego DiGiovanni, POMPEY - John Poston, MISTRESS OVERDONE - Kristina Sitková, FRIAR / ABHORSON - Scott Sophos, BARNADINE - David Fisher, ENSEMBLE - Bob Boudreaux, Ran Jiao, Jenn Kirk, Sofia Mayorga, Lauren Mercier, Galia Newberger

Stručný obsah hry

„Toho hřích spasí, ten zas na ctnost zajde.“ (William Shakespeare & Martin Hilský) Prague Shakespeare Company představuje své nastudování hry Něco za něco v anglickém jazyce s českými titulky. Shakespearova hra o sexuálním obtěžování vypovídá o nespravedlnosti, pokrytectví a nepružných ctnostech. Temně komická studie o sexu a společenské spravedlnosti je zvlášť aktuální dnes, v době #metoo a ve světle tolika neodhalených sexuálních a politických skandálů.

Prague Shakespeare Company je profesionální divadelní společnost s mezinárodním souborem v Praze. Dramaturgickým těžištěm je dílo Williama Shakespeara inscenované v původním anglickém jazyce. Byla založena v roce 2007 americkým divadelním režisérem Guyem Robertsem.
Hry souboru Prague Shakespeare Company byly natolik úspěšné u publika, že je soubor prezentoval i na turné v zahraničí, například v Houstonu (Main Street Theatre) nebo v Maďarsku (Művelődési Szint).
Režisér a herec Guy Roberts je nositelem mnoha významných mezinárodních divadelních cen. V Divadle Bez zábradlí inscenoval v roce 2016 Shakespearovu komedii Mnoho povyku pro nic.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top